ABORTIRALA SI JER NISI ZNALA DA LI JE DETE MOJE ILI ŠEFOVO: Devojka je zatekla JEZIVI GRAFIT na svojoj zgradi koji nosi OŠTRU PORUKU (FOTO)
Napisao je devojci poruku na zidu zgrade i šokirao sve, Foto: Društvene mreže

PA, HIT!

ABORTIRALA SI JER NISI ZNALA DA LI JE DETE MOJE ILI ŠEFOVO: Devojka je zatekla JEZIVI GRAFIT na svojoj zgradi koji nosi OŠTRU PORUKU (FOTO)

Šta li su komšije rekle?

Objavljeno: 14:48h

Jedna devojka, zamalo ostvarena kao majka, na zgradi je zatekla neprijatno iznenađenje. Poruka u vidu grafita i ispisane reči na zidu, nisu pale lako ni osobi kojoj su namenjene, ni onoj koja je pisala, definitivno.

Ogorčen što nije postao otac i što mu je, sad već bivša devojka, abortirala, a verovatno ga i prevarila, jedan mladić je na zgradi bivšoj dragoj napisao da "ima tri dana da se javi", ali sa pitanjem na početku najviše je iskazao svoj bes.

Naime, "crtač" grafita, upitao je devojku zbog čega je abortirala, a onda i konstatovao da "nije znala ko je otac - on ili šef".

Pogledajte fotografiju:

foto: Društvene mreže

Postupak bivše cure ovog ljutitog, ali kreativnog momka, potpuno ga je izbacio iz takta, a sve koji su pročitali doveli do suza. Realno... Da li će ona ispoštovati rok i javiti se u roku od tri dana, ne znamo. Ali, kako piše, ako do toga ne dođe, biće objavljena i imena!

Topao savet za devojku - javi mu se da vas više ne bruka.

BONUS VIDEO:

Pitali smo građane da li bi ratovali za Kosovo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.