KO TATKO DA PREPIŠE PONIKU TI NA BRATANCA MU: JUŽNJAK OBJASNIO slučaj aerodroma Konstantin Veliki u Nišu!
Foto: Fonet

TVIT GODINE!

KO TATKO DA PREPIŠE PONIKU TI NA BRATANCA MU: JUŽNJAK OBJASNIO slučaj aerodroma Konstantin Veliki u Nišu!

U tvitu stoji veoma interesantno poređenje bicikle, rodbine, komšije i međusobnog iznajmljivanja sa stanjem oko ugovora za aerodorom "Konstantin Veliki"...

Objavljeno:

Gradsko Veće u Nišu usvojilo je odluku kojom se sva imovina niškog aerodroma "Konstantin Veliki" prepisuje i poverava državi Srbiji na upravljanje.

Kako stoji u obrazloženju ovog akta, "država će na taj način pomoći aerodromu da se ekonomski osnaži i još bolje pozicionira na tržištu, pošto je trenutno stanje ekonomski neodrživo".

Povodom ove vesti digla se velika pompa u javnosti, a organizovani su i protesti u Nišu. Takođe, tviteraši su digli uzbunu na "maksimum", ali jedan tvit se izdvojio od ostalih.

"Danas je u Niš održan jedan protest, a taj protest su organizovali nezadovoljni građani, zato što grad Niš oće da aerodrom prepiše na državu", tako počinje tvit koji je oduševio sve tviteraše.

U tvitu dalje stoji veoma interesantno poređenje bicikle, rodbine, komšije i međusobnog iznajmljivanja sa stanjem oko ugovora za aerodorom.

- To otprilike izgleda kao da "tvoj tatko prepiše tvoju Poniku na bratanca mu, tvojega brata od strica, a taj brat njegovu biciklu iznajmija na komšiju da raznosi s nju novine", stoji u tvitu.

Pročitajte tvit do kraja i sve će vam biti jasno:

Podsećamo, Kao koncesionar Vansi Erports se obavezao da poboljša uslova rada aerodroma "Nikola Tesla" kako bi se omogućio aviokompaniji "Er Srbija" da ponudi nove letove na dužim rutama kao deo svoje glavne strategije.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.