ČKALJINA PESMA O ŽIVOTU U SRBIJI: Pre 30 godina on je opevao tadašnje stanje u državi a još uvek se ništa nije promenilo! (VIDEO)
Miodrag Petrović Čkalja, Foto: Printskrin/RTS

legendarni glumac

ČKALJINA PESMA O ŽIVOTU U SRBIJI: Pre 30 godina on je opevao tadašnje stanje u državi a još uvek se ništa nije promenilo! (VIDEO)

Ova pesma će vas nasmejati do suza a i naterati na razmišljanje

Objavljeno:

Naš legendarni glumac i kralj komedije rođen je, simbolično, na Dan šale, 1. aprila 1924. godine u Kruševcu. Moglo bi se reći da je datum njegovog rođenja odredio i njegov životni poziv.

Pre otprilike tri decenije u emisiji “Čkalja smeh do suza”, naš najveći komičar, glumac i zabavljač poslao je poruku o stanju i životu u tadašnjoj državi. Kao što to obično biva sa mnogim komično – satiričnim delima, ona ne prestaju da budu aktuelna u našoj zemlji ni nakon nekoliko decenija. Takav nam je mentalitet.

A u našem mentalitetu stoji i da mnogo volimo da se šalimo. Najviše na sopstveni račun. Zato je Čkalja otpevao jednu šaljivu pesmu kojom je opisao nas i ono što nam vlasti rade podugo. Iako se Čkalja nije mogao pohvaliti svojom muzikalnošću, ne možemo da mu zamerimo. Jer, videćete, suviše istine ima u njegovoj šali!

Pogledajte video i nasmejte se do suza!

Bonus video:

ČIKO, TREBA MI POMOĆ! Klinja upao čoveku u toalet, a razlog je skroz opravdan

(Espreso.co.rs/Opanak.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.