Najveća srpska muzička legenda: Ploče koje je Paspalj spasao nemaju nikakvu vrednost!

Džabe ste se borili!

Najveća srpska muzička legenda: Ploče koje je Paspalj spasao nemaju nikakvu vrednost!

Evo kako nekadašnji muzički urednik Studija B Slobodan Konjević komentariše slučaj bacanja ploča Studija B u smeće
Objavljeno:
Nekadašnji muzički urednik Studija B Slobodan Konjović progovorio je o "slučaju" bacanja ploča, koje su završile kod Žarka Paspalja. Paspalj je danas heroj Beograda! Kako je legendarni košarkaš spasio istoriju našeg grada! (FOTO)
Srbiji hiljadama ploča koje su pripadale stanici Studio B, a koje je iz đubrišta izvukao proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj
Katastrofa! Sramota! Primitivci! Muzičke legende zgrožene bacanjem ploča na Studiju B! "neki ljudi tovare i nose na đubrište",
Te ploče je muzička redakcija davno izdvojila kao višak i odložila u Borču
One su bile, takoreći, nepotrebne za rad, a ploče klasične muzike, nakon gašenja koncertne emisije nefunkcionalne. Te ploče, osim neke sentimentalne, nemaju vrednost. sad su odslužile svoje muzički urednici pre više godina, kada se prešlo na novi sistem emitovanja rešili da se te ploče, kao nepotrebne, uskladište. Studio B - stidi se! Oteran jedini naslednik Đoka Vještice, čovek koji se svakog dana borio za Beograđane!
Te ploče su odsvirale svoje. Za nas nisu imale vrednost, rabljene su godinama. Ne može se tu govoriti ni o kvalitetima ni raritetima - rekao je Konjović.
Dodao je da na Studiju B postoji jedna vrednija kolekcija. Mondo

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.