Studio B - stidi se! Oteran jedini naslednik Đoka Vještice, čovek koji se svakog dana borio za Beograđane!

Dao im dušu, izbacili ga ulicu

Studio B - stidi se! Oteran jedini naslednik Đoka Vještice, čovek koji se svakog dana borio za Beograđane!

Veljko Pajović - ugledni novinar, voditelj, urednik gradskog programa radija Studio B dobio je otkaz od novog uredništva, a na društvenim mrežama građani su se pobunili
Objavljeno:
Ovih dana podigla se velika buka oko 1500 ploča koje su pripadale radiju Studio B i koje su iz magacina došle u ruke Žarka Paspalja Paspalj je danas heroj Beograda! Kako je legendarni košarkaš spasio istoriju našeg grada! (FOTO)
Kako je Studio B nedavno promenio vlasnika, a samim tim i programsku šemu, novo uredništvo otarasilo se muzike koja se ne uklapa u njihovu viziju radijskog programa, ali i legenda koje su obeležile njegovo postojanje. Ovaj status Zorana Modlija šeruje se kao lud po Fejsbuku: Zašto su ubili Studio B?
Veljko Pajović je ugledni novinar, voditelj, urednik gradskog programa radija Studio B ("Beogradska razglednica") dobio je otkaz! neko je odlučio da nije više podoban!
Danas je najtužniji dan u mojoj profesionalnoj radijskoj karijeri.
Katastrofa! Sramota! Primitivci! Muzičke legende zgrožene bacanjem ploča na Studiju B! On je čovek koji nikada nije mogao da bude konkurencija, već samo inspiracija, dodatna energija Ono što su nekada bili Đoko Vještica ili Bogdan Tirnanić, to je on danas. Veljko Pajović, jutro na Studiju B, "Beogradska razglednica".
Tip koji je poznavao bolje ovaj grad od svakog gradonačelnika, taksiste ili nekog "momka iz kraja".
Koji je bio najbolji ortak i baki iz Bloka 70, i klincu sa Vračara i pekaru iz Borče, i mesaru iz Sremčice, i vlasniku butika iz Batajnice, i direktoru firme sa Voždovca. Još se čudim da li je realno. A kako i ne bi bilo? Pa taj zna apsolutno sve.
Shvatim da ima da mi kaže par reči, prosto bez razloga. Jer želi. Jer hoće da pomogne mlađem kolegi koliko može. Jer nije sujetna zvezda nego kolega. Čovek. Beograđanin. Stara garda. Faca.
"Dodaj me na fejsu, pa se čujemo." Ej, bre. Pa zamisli kada ti to kaže čovek kog si slušao mesecima i govorio "Hoću ja da budem ovo!" Jer baš uz te tri reči, koje su bile lajt motiv "Beogradske razglednice", meni su jutra počinjala bolje. Meni, i celom ovom gradu. On nije konkurencija. On je institucija. I inspiracija.

Danas je najtužniji dan u mojoj profesionalnoj radijskoj karijeri.On je čovek koji nikada nije mogao da bude...

Posted by Filip Ugrenović on Friday, January 8, 2016

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.