Studenti FON pobedom na regionalnom finalu LOréal Brandstorm u rešavanju studije slučaja obezbedili plasman se na svetsko finale
To je ta ekipa!, Foto: Promo

bravo!

Studenti FON pobedom na regionalnom finalu LOréal Brandstorm u rešavanju studije slučaja obezbedili plasman se na svetsko finale

Timu The Charmers, koji će u finalu u Parizu predstavljati region Adria-Balkan,
želimo puno sreće i ujedno im čestitamo na rezulatu koji su ostvarili

Objavljeno:

Studenti Fakulteta organizacionih nauka Ana Jaćimović, Bogdan Radenković i Aleksandra Džinčić, koji su činili tim The Charmers, pobedili su na regionalnom finalu takmičenja L'Oréal Brandstorm koje se održalo 28. marta u Zagrebu.

Studenti su svojim inovativnim rešenjem predstavili kako bi izgledao L’oreal Professionel salon budućnosti i pobedili preostalih devet timova iz Hrvatske i Srbije, čime su se plasirali na svetsko finale takmičenja L'Oréal Brandstorm, koje će se održati 17. maja ove godine u Parizu.

Sa već 26 godina dugom tradicijom, nagradnim fondom od 30.000 eura i učesnicima iz 60 zemalja sveta, L'Oréal Brandstorm je jedno on najvećih svetskih studentskih takmičenja.

Nagrada za studente FON-a
Nagrada za studente FON-afoto: Promo

Timu The Charmers, koji će u finalu u Parizu predstavljati region Adria-Balkan, želimo puno sreće i ujedno im čestitamo na rezulatu koji su ostvarili!

Bonus video:

MARKO ĐURIĆ SE OBRATIO IZ VLADE SRBIJE: Troje novinara i 5 pravnika odvedeni i satima saslušavani u Peći

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.