PRAVDA POBEDILA: Banka odustala od prodaje! Pukovniku Milosavljeviću OSTAJE STAN (FOTO)
Pukovnik konačno dobio pravdu, Foto: Filip Plavčić

ODLIČNA VEST!

PRAVDA POBEDILA: Banka odustala od prodaje! Pukovniku Milosavljeviću OSTAJE STAN (FOTO)

Time je okončana borba za pravdu

Objavljeno: 12:58h

Banka je jutros, sat pre zakazane javne prodaje, odustala od prodaje stana pukovnika u penziji Božidara Milosavljevića (88), kako bi naplatila potraživanje koji nikakve veze nema sa njim.

Pukovnik je osam meseci pokušavao da dokaže da je stan njegov, a ne prodavca stana, koji je pomenuti dug inapravio. Danas je pravda ipak pobedila.

Stan bi danas, inače, bio prodat

Ćerka pukovnika Božidara i aktivisti združene akcije Krov nad glavom, okupili su se jutros ispred kancelarije izvršitelja Mihaila Dragovića u ulici Kneginje Zorke 2, kako bi potencijalnim kupcima objansili da je stan oten na prevaru. Međutim, kako je banka odustala od prodaje stana, Božidar i njegova ćerka mogu da odahnu.

Građani ispred ispred kancelarije izvršitelja Mihaila Dragovića
Građani ispred ispred kancelarije izvršitelja Mihaila Dragovića foto: Filip Plavčić

Stan bi danas, inače, bio prodat.

Banka je jutros tražila da se otkaže prodaja stana, a javni izvršitelj uradio je zaključak o otkazivanju javne prodaje, jer su se u međuvremenu javili potencijalni kupci koji su uplatili depozit. Javni izvršitelj podneće zahtev katastru za brisanje zabeležbe i tako će Božidar nesmetano moći da okonča postupak uknjižbe svog stana.

Ćerka gospodina Božidara, rekla je za Espreso.co.rs da se nada da je njihovim problemima konačno došao kraj.

- Nadam se da je sada sve završeno. Istina je izašla na videlo. Hvala svim ljudima koji su nam pomogli i podržali nas u ovoj borbi.

Građani ispred ispred kancelarije izvršitelja Mihaila Dragovića
Građani ispred ispred kancelarije izvršitelja Mihaila Dragovića foto: Filip Plavčić

- Tako se posle osam meseci otvara put da Božidar po ranije podnetom zahtevu upiše se kao vlasnik stana od 36 kvadrata na Vidikovcu, na potkrovlju zgrade u kome sada žive njegova ćerka sa dvoje maloletne dece - rekla je za medije Vesna Milavnović, advokat Božidara Milosavljevića.

Pukovnik u penziji doneo je odluku i da povuče tužbu protiv banke, a ona ih je obavestila da više neće tražiti naplatu potraživanja od Božidarovog stana, duga koji je inače napravio prodavac Slobodan Ivanović, koji je Božidaru prodao stan, a nakon toga ostao fiktivno prijavljen na toj adresi.

Bonus video:

STOTINE SRBA BRANI BARIKADE U RUDARU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.