SPREMNI SMO ŽIVOT DA DAMO ZA KOSOVO I METOHIJU: Osnivač Srbske časti poslao je poruku Vučiću! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook, Wikipedia

sve za srbiju!

SPREMNI SMO ŽIVOT DA DAMO ZA KOSOVO I METOHIJU: Osnivač Srbske časti poslao je poruku Vučiću! (VIDEO)

Bojan Stojković nije oklevao ni sekund!

Objavljeno:

Strasti oko hapšenja Marka Đurića i situacije na Kosovu i Metohiji i dalje se ne smiruju.

Naime, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kako su mediji pisali sprečio je eskalaciju nasilja porukom da je Vojska Srbije spremna da uđe u južnu pokrajinu ako se ROSU ne povuče, a Đurić ne bude pušten na slobodu.

Tom prilikom njemu je ponuđena pomoć, i to od strane organizacije "Srbska čast". Naime, Bojan Stojković koji je poznat po svojim tetovažama, mišićima i "tituli najjačeg Srbina" predsednik je organizacije "Srbska čast“ i upravo on je ponudio pomoć Vučiću.

Stojković je rekao da su srpski dobrovoljci spremni da daju živote za Kosovo i Metohiju. Ovo je video koji je on snimio:

Ovu poruku predsednik "Srbske časti" uputio direktno predsedniku Srbije.

- Gospodine predsedniče, u ime "Srbske časti" i svih srpskih dobrovoljaca, uz Žandarmeriju i srpsku vojsku stojimo vam na raspolaganju i spremni smo za opštu mobilizaciju srpskog naroda - da branimo, ne da idemo u rat, već da branimo svoje ognjište i da štitimo i zaštitimo srpsko stanovništvo koje živi na kosovu i metohionji.

- Da znate da imate na raspolaganju sve srpske dobrovoljce koji su spremni život da daju za Kosovo i Metohiju - zaključio je on.

"Srbska čast" na čijem je čelu Bojan Stojković je udruženje osnovano u Nišu pre pet godina i broji više od 40.000 članova.

Iako pojedini zvaničnici i mediji okarakterisali su ovu organizaciju kao paravojnu, dok njeni predstavnici u RS tvrde da se bave humanitarnim radom.

Osnivač Bojan Stojković, poznatiji kao najjači Srbin više puta je pominjan u medijima zbog specifičnih objava na društvenim mrežama.

Bonus video:

Oficiri KFOR na barikadi u Rudaru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.