NVO AKTIVISTI PROZIVAJU SAŠU JANKOVIĆA: Zloupotrebio si tribinu DA ZRENJANIN OSTANE ZRENJANIN!
Saša Janković na tribini "Stop revizionizmu! Da Zrenjanin ostane Zrenjanin" prisustvovao kao deo publike, Foto: Marina Lopičić

Zloupotreba

NVO AKTIVISTI PROZIVAJU SAŠU JANKOVIĆA: Zloupotrebio si tribinu DA ZRENJANIN OSTANE ZRENJANIN!

Mizeran i bedan pokušaj skupljanja sitnih političkih poena na temi toliko važnoj za naš grad - saopštili su aktivisti "Skaska"

Objavljeno:

Nevladina organizacija "Skaska" iz Zrenjanina ogradila se danas od, kako su saopštili, političke zloupotrebe Saše Jankovića na tribini "Stop revizionizmu! Da Zrenjanin ostane Zrenjanin", čiji su suorganizatori. - Mizeran i bedan pokušaj skupljanja sitnih političkih poena na temi toliko važnoj za naš grad, nezapamćen je u modernom političkom ali i kulturnom životu - saopštili su aktivisti "Skaska". Oni su kritikovali Jankovića zbog toga što je tribini prisustvovao kao deo publike a potom se javio za reč.

Oni su zahvalili svim Zrenjaninkama i Zrenjanincima, kao i učesnicima tribine koji su došli, govorili i podržali inicijativu "Stop revizionizmu - da Zrenjanin ostane Zrenjanin": - Još jednom hvala svima koji se iskreno zalažu svojim delima za antifašizam i odbranu demokratije kroz inicijativu protiv promene imena našeg grada, a političkim oportunistima poručujemo da se stide - naveli su iz NVO "Skaska".

Bonus video:

Rosu specijalci pod teškim naoružanjem na severu Kosova!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.