BIĆU DOBERMAN: Pismeni zadatak ove devojke glavna je tema na društvenim mrežama u Srbiji! (FOTO)
Devojka je šokirala Srbiju svojim sastavom, Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

DA LI SE SLAŽETE SA NJOM?

BIĆU DOBERMAN: Pismeni zadatak ove devojke glavna je tema na društvenim mrežama u Srbiji! (FOTO)

U našem narodu vlada verovanje, kako samo narodnjak može da ti se uvuče pod kožu i dotakne dušu. Sa tim stavom je složna i ova devojka!

Objavljeno:

Pismeni sastav jedne devojke zasmejao je celu Srbiju, a negativni komentari nisu manjkali. Ipak, bilo je onih koji su se složili sa njom, i pogađate, reč je o fanovima narodne muzike.

U našem narodu vlada verovanje, kako samo narodnjak može da ti se uvuče pod kožu i dotakne dušu. Sa tim stavom je složna i ova devojka.

Ipak, oni koji nisu od te "sorte", među kojima je i njen profesor nisu saglasni sa tim da "Mitar Mirić objasni svaku emociju u svojim pesmama". On joj je dao ocenu dovoljnu za prolazak, ali je i napisao komentar koji jasno odražava njegovo mišljenje.

- Draga moja, ovo nisu "stihovi" za uzor. Bilo bi bolje da slušaš bolju muziku (Mocarta), možda bi to uticalo na tvoje ponašanje, ali i izaražavanje, napisao je profesor srpskog jezika.

Kao što se vidi, devojka je navela da se samo uz narodnjake isplače kao čovek, jer joj vesela muzika utiče na raspoloženje. Zapravo, naglasila je kako se u svakoj pesmi pronađe.

foto: Printsceen Facebook

Kako se vi osećate uz muziku Mitra Mirića koja je sudeći po stavu ove devojke, "lek za dušu"?

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.