LAV PAJKIĆ PONOVO RAZBESNEO SRBIJU: U novoj emisiji je ISMEJAO LJUDE KAO NIKADA DO SADA!
Lav Pajkić, Foto: Promo

revoltirani

LAV PAJKIĆ PONOVO RAZBESNEO SRBIJU: U novoj emisiji je ISMEJAO LJUDE KAO NIKADA DO SADA!

Bruka i sramota se nastavljaju

Objavljeno:

Večerašnja emisija Lava Pajkića "Kontravizija" još jednom je prikazala opšte neznanje među simpatizerima opozicije, te su građani ostali zetečeni.

Naime, postavljeno je pitanje da prokomentarišu to što je rumunski fašista Kornelju Zelea Kodreanu podržao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ovakav vid "podrške" je izazvao bes kod ljudi, te su se jedva suzdržali da ne opsuju, ali nikom nije jasno kako su zaključili da je ta činjenica istinita s obzirom na to da je Kornelju Zelea Kodreanu ubijen davne 1938. godine!

Iako je bilo očigledno da nisu imali pojma o kome se radi, kada su ispitanici čuli da fašista podržava Aleksandra Vučića osuli su paljbu, ne razmislivši pritom o tome da je možda bolje da ćute kada već ne znaju o kome se radi, te da na taj način izbegnu bruku.

Jedni su govorili da je to skandal, drugi da je sve to namešteno, dok su treći rekli kako su čuli da se Vučić time hvali?!

Jedna mlada dama je toliko bila revoltirana, te je rekla da na "takvu podršku i glupost možete samo da oćutite, jer čega se pametan stidi..." Sad nikom nije jasno: što ne oćute, sestro slatka?!

Tu nije bio kraj! Jedan mladić je rekao da ne želi da se nervira bez razloga i da psuje, a jedan gospodin je zaključio da su Vučić i Kodreanu jako slični, a da takvi jedni druge podržavaju, te da je Vučiću najbitniji rejting te se zato i hvali podrškom rumunskog fašiste!

Ne morate voleti Vučića, ne morate ni podržavati njegovu politiku, ali naučite osnovne stvari, ili ukoliko nešto ne znate, onda bar, kako reče jedna od ankeiranih, oćutite.

Podsećamo, Kornelju Zelea Kodreanu, rođen 13. septembra 1899. godine, bio je rumunski klerikalni nacionalista, političar i lider nacional-fašističke Gvozdene garde – Legije arhangela Mihajla, takođe poznate kao Legionarski pokret / Legija.

Bonus video:

SRPSKA POLICIJA NA NOGAMA U OPSEŽNOJ AKCIJI AURORA: Uhapšeno 270, zaplenjeni droga, oružje, eksploziv...

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.