MOGU TO I SRBI, NE SAMO AMERI: Mario iz Kraljeva je od KECA napravio BMW KOJI IDE KAO NEZDRAV! Kad vidite ovu mašinu, pašćete sa stolice!
Mario Lazić, Foto: Printscreen/Facebook

neverovatno

MOGU TO I SRBI, NE SAMO AMERI: Mario iz Kraljeva je od KECA napravio BMW KOJI IDE KAO NEZDRAV! Kad vidite ovu mašinu, pašćete sa stolice!

Lazićeva "zastava 101" je kompletno modifikovana i nju je ubačen motor BMW-a od 2.500 kubika i 192 KS

Objavljeno:

Nagradu najvećeg mađarskog časopisa "Auto-motor", za internacionalni auto koji je privukao najviše pažnje na sajmu AMTS u Budimpešti, osvojio je Mario Lazić iz Kraljeva, vlasnik automobila "zastave 101".

Više od 2.500 modifikovanih tjuning stajling automobila iz 11 zemalja, od kojih preko 1.000 iz Evrope, izloženo je u pet sajamskih hala na Auto-moto i tjuning šou (AMTS) u Budimpešti.

Časopis "Auto-motor" dodelio je dve nagrade za automobile koji su privukli najviše pažnje na ovoj sajamskoj priredbi - za mađarski auto i za inostrani automobil.

Lazićeva "zastava 101" je kompletno modifikovana i nju je ubačen motor BMW-a od 2.500 kubika i 192 KS.

Prednji deo automobila produžen je za 45 centimetara upravo zbog velikog motora. Isto je učinjeno i sa krilima i haubom, a auto je prepravljen i tako da ima zadnji pogon.

Osim "zastave 101", od automobila iz Srbije bili su izloženi su i "mazda RX8", "mitsubishi eclipse", "suzuki svift" i "fiat seicento" sportskih auto klubova - Overtake, Adrenalin 018 i Auto tjuning kluba.

Bonus video:

SUPERMOĆNI AUTO, PA JOŠ U ZLATU! Samo oni mogu da voze ovo kič čudo!

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.