Katastrofa! Sramota! Primitivci! Muzičke legende zgrožene bacanjem ploča na Studiju B!

Ko im je dao pravo?!

Katastrofa! Sramota! Primitivci! Muzičke legende zgrožene bacanjem ploča na Studiju B!

Ne stišava se buka koju su izazvali novi vlasnici Studija B bezumnim bacanjem 1.500 ploča u kontejner. Tako su svoju kritiku izneli i lengendarni disk-džokej Zoran Modli i rok-novinar Petar Janjatović
Objavljeno: 14:52h
Katastrofa! Sramota! Ništa im nije sveto! Primitivci! Necilivilizacijski! Paspalj je danas heroj Beograda! Kako je legendarni košarkaš spasio istoriju našeg grada! (FOTO)
preplavljen je od juče sličnim komentarima da su novi vlasnici Studija B bahato izbacili više od 1.500 gramofonskih ploča u kontejner
ploče sa deponije spasao čuveni košarkaš Žarko Paspalj
Vice.com
egenda Studija B, disk-džokej Zoran Modli.

Trenutno aktuelna priča na društvenim mrežama je ona o košarkaškoj legendi Žarku Paspalju koji je sa deponije spasao...

Posted by Zoran Modli on Thursday, January 7, 2016
rok kritičar Petar Janjatović katastrofalno to što su gramofonske ploče Studija B završile u smeću, i upitao nove vlasnike - "gde će vam duša?"
- Ti isti vinili mene su godinama hranili
kolekcija koja je morala da ode u Muzej istorije Jugoslavije Studio B predat u neke "nejasne" ruke
Studio B: Ploče su već odavno bile beskorisne, ali je grehota Espreso je zatražio i zvanično objašnjenje čelnika Studija B ko je i zašto odlučio da se ploče bace, ali odgovor još nismo dobili. Kako smo nezvanično saznali od zaposlenih sa Studija B i njih je šokirao takav postupak menadžmenta. Priznaju, doduše, da su bačene ploče odavno rashodovane jer su toliko pohabane da su, praktično, neupotrebljive. - Te ploče su već duže vreme stajale u magacinu i niko više nije ni računao na njih. One, međutim, imaju drugu vrednost - emotivnu. Grehota je što su tako završile, kaže sagovornik Espresa.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.