Srbi su bolestan narod, teroristi bez zakona i vere! Njihova deca se više neće smejati! Najogavnije izjave za vreme bombardovanja od kojih nam se prevrće želudac!
NATO je razrušio našu zemlju, Foto: Fonet / Filip Plavčić / Hadži Miodrag Miladinović

GODIŠNJICA NATO BOMBARDOVANJA

Srbi su bolestan narod, teroristi bez zakona i vere! Njihova deca se više neće smejati! Najogavnije izjave za vreme bombardovanja od kojih nam se prevrće želudac!

- Srbe treba spokojno bombardovati, jer će sve brzo zaboraviti- Džejms Šej,portparol NATO.

Objavljeno: 16:32h

Pre 19 godina, u martu 1999. godine počela je NATO agresija na tadašnju SRJ.

Odluka o bombardovanju Srbije i Crne Gore doneta je, prvi put u istoriji, bez odobrenja Saveta bezbednosti UN. Naredbu je američkom generalu Vesliju Klarku, tadašnjem komandantu savezničkih snaga, izdao generalni sekretar NATO-a Havijer Solana.

Brojni svetski državnic NATO alijanse i i tadašnje uticajne ličnosti podržale su bombardovanje SRJ. Ovo su neke od najpozantijih izjava:

- Trebalo bi da bombardujete Srbe - rekao je Papa Jovan Pavle Drugi. Ove njegove reči bile su upućene predsedniku Klintonu tokom javnog pojavljivanja u Denveru.

- Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista - bila je izjava Žaka Širaka, tadašnjeg predsednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka Šefova vlada država članica EU.

- Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe - rekao je Otac Pjer, poznati francuski sveštenik – humanitarac, po povratku iz Sarajeva i posete Markalama 2, na svojoj konferenciji za štampu.

- Što se Srba tiče… To je danas jedan bolestan narod - general Žak Kot, bivši komandant UNPROFOR-a u Bosni i Hercegovini, Vojni mesečnik Difens nacional, jun 1997. u Pariz.

- Srbi nisu naročito pametni… Srpska deca se više neće smejati - Lorens Inglberger, bivši državni sekretar SAD.

- Srbi trguju ljudskim organima svojih žrtava kako bi obezbedili novac za svoj rat… Trebalo bi da đavolski bombardujemo Beograd - izjava Pola Džeksona, urednika lista „Kalgari san” za Fani star,13.oktobara 1992.

- Mi bismo trebali da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše - David Gompert, stariji direktor za Evropu u Savetu za nacionalnu bezbednost u vreme administracije Džordža Buša starijeg, Časopis „Forin afers”, jul-avgust 1994.godine.

- Srbe treba baciti na kolena - bila je izjava Klausa Kinkela, nemačkog ministra inostranih poslova, data 27. maja 1992.godine.

- Srbi su zločinački dupeglavci - reče Ričard Holbruk 6.novembra 1995.godine u „Njujorker”-u, kao tadašnji Klintonov emisar u Jugoslaviji.

- Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređenije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju - ser Piter Justinov, glumac i ambasador UNESCO-a, "The European" 10. jun 1993.

- Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu - izjava Helmuta Kola, nemačkog kancelara, početkom 1998.godine.

- Rat protiv Srba nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva -Toni Bler, britanski premijer tokom NATO agresije na Srbiju 1999.godine.

- Ovo je borba između dobra i zla, a NATO neće dozvoliti da zlo nadvlada - Vilijam Koen, američki državni sekretar za odbranu, proleće 1999.

- Srbi sprovode teror i siluju albansku decu - Bil Klinton, američki predsednik, govor na proslavi 50-godišnjice NATO pakta u Vašingtonu, 23-25.april 1999.

- NATO - srboistrebljivač „(DESERBIZATOR)” - fasistička antisrpska reklama za sprej koji uništava gamad. Kanal + francuske TV.

- Srbe treba spokojno bombardovati, jer će sve brzo zaboraviti - Džejms Šej, portparol NATO.

- Prošle nedelje imali smo devetoro ubijenih Srba, ove nedelje – osmoro. To je jasan napredak - Bernar Kušner, Šef civilne misije UN na Kosovu i Metohiji u izjavi za TV ”France 2„ krajem marta 2000.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs /Izvor: Intermagazin.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.