SRBI, IZVINITE! KRIVCI ĆE ODGOVARATI ZA ODVRATNE ZLOČINE! Amerikanac moli Srbe da oproste za ono što je njegova zemlja uradila Srbiji! (FOTO)
Čarls Keter, Foto: Youtube printscreen

GODIŠNJICA NATO BOMBARDOVANJA

SRBI, IZVINITE! KRIVCI ĆE ODGOVARATI ZA ODVRATNE ZLOČINE! Amerikanac moli Srbe da oproste za ono što je njegova zemlja uradila Srbiji! (FOTO)

"Ovaj Amerikanac, koji živi u Srbiji, želeo bi da se povodom godišnjice izvini srpskom narodu. Izivnjavam se zbog nelegalnih postupaka koje je moja zemlja počinila vašoj zemlji i vašem narodu."

Objavljeno: 24.03.2018. 14:49h
  • 92

Čarls Keter, Amerikanac koji je poznat po svom blogu i video snimcima kojima već godinama promoviše Srbiju, oglasio se povodom godišnjice NATO bombardovanja naše zemlje.

U tekstu koji je postavio na svom Fejsbuk profilu, Amerikanac koji već godinama živi u Srbiji, podsetio je veliki broj svojih prijatelja i pratilaca na toj društvenoj mreži da je, na današnji dan, počelo bombardovnanje Srbije od strane zemalja članica Severnoatlantske alijanse.

- Pre 19 godina, Klinton, Bler i NATO prekršili su međunarodno pravo otpočevši svoju tromesečnu kampanju bombardovanja srpskog naroda. Uništili su skoro svaki most u zemlji, brojne fabrike, nekoliko bolnica, putnički voz, električne centrale, kinesku ambasadu, zgradu RTS-a i brojne stambene zgrade - napisao je Keter.

- Nelegalno bombardovanje ubilo je 2.500 nevinih ljudi, žena i dece. Osakatilo je ekonomiju i nateralo mnoge da napuste svoju zemlju. Veoma je loše to što se velike zapadne sile neće naći pred međunarodnim sudovima zbog kršenja međunarodnog prava.

- Ovaj Amerikanac, koji živi u Srbiji, želeo bi da se povodom godišnjice izvini srpskom narodu. Izivnjavam se zbog nelegalnih postupaka koje je moja zemlja počinila vašoj zemlji i vašem narodu. Molim se za to da se krivci jednog dana budu prinuđeni da odgovaraju pred sudom za svoje nečasne i odvratne zločine protiv vašeg naroda... a i protiv mog naroda, takođe - istakao je Kater.- Živim sa, radim sa, družim se sa, borim se sa, plačem sa, slavim sa Srbima svakoga dana poslednjih osam godina. Za vas će uvek biti mesta u mom srcu - napisao je Čarls Kater, završivši svoju poruku na srpskom jeziku, rečima:

- Volim vas, Srbi!

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media