UZMI RAČUN, OKADI I POBEDI: Snimak Beograđanina koji priziva sreću uoči izvlačenja za stan je POBEDA! (VIDEO)
Ovako se priziva sreća, Foto: Kurir

Hit!

UZMI RAČUN, OKADI I POBEDI: Snimak Beograđanina koji priziva sreću uoči izvlačenja za stan je POBEDA! (VIDEO)

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike dvosobnog stana u Beogradu

Objavljeno:

Četvrto izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano u subotu, 24. marta, a da učesnici prizivaju sreću na sve načine dokazuje i snimak koji je redakciji Kurira poslao jedan verni čitalac.

Ovaj Beograđanin je, naime, okadio set svojih koverti koje je pripremio za slanje, u nadi da će mu vera pomoći da ovog puta bude srećne ruke.

I u sutrašnjem direktnom televizijskom prenosu, kao i u prethodnim, vredne nagrade izvući će poznata i uspešna imena iz sveta sporta, glume i muzike.

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike dvosobnog stana u Beogradu, površine 55m2 u ulici Šumadijska br.13, trosobnog stana na Novom Beogradu površine 70m2, u ulici Mileve Marić Ajnštajn br.106, 14 automobila Fiat 500L Pop Star i po 10 vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Gomex" d.o.o. i "Gorenje" d.o.o.

U emisiji će učestvovati i gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a u četvrtom izvlačenju moći će da učestvuju fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 23. marta 2018. kao i koverte poslate za prethodna izvlačenja.

Bonus video:

(VIDEO) SA MOTORNOM TESTEROM SE NAJBOLJE KLIZA! Pogledajte kako!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.