Zamalo da im prase dođe glave: Preživeli trovanje, pa se bacili ne pečenje

za dlaku parastos

Zamalo da im prase dođe glave: Preživeli trovanje, pa se bacili ne pečenje

Otac Siniša (64) i sin Nikola (32) Bogdanović iz Kragujevca, otrovali se ugljen-monoksidom dok su okretali ražanj. Nikola u poslednji čas mobilnim pozvao majku, zahvaljujući kojoj su preživeli
Objavljeno:

Svi slave Božić, a Bogdanovići što su živi! Zamalo je umrla zbog onog što radimo svi skoro svaki dan (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Na Badnji dan, dok su pekli prase u zatvorenoj garaži, ugljen-monoksidom su se otrovali otac Siniša (64) i sin Nikola Bogdanović (32) iz Kragujevca. Na sreću, rođaci i komšije su brzo intervenisali, pa ih je kiseonik iz Hitne pomoći povratio u život. - Ispekao sam veliki broj prasića i dobro su mi bile poznate mogućnosti trovanja ali, eto, desilo se - kaže Siniša, penzionisani radnik "Zastavine" Fabrike oružja. - Počeli smo da pečemo oko 11 sati. Već u pola jedan sam shvatio da sve ide dobrim tokom, pa sam sinu rekao da ode do kuće po pivo kako bi se okrepili. Vratio se posle nekoliko minuta. Bio sam polusvestan, ali nepokretan.

Dok je ocu pokušavao da povrati svest, pao je i Nikola. Kaže da je sreća bila to što mu je mobilni telefon bio u ruci. Imao je snage da pozove majku Mirjanu. Bespomoćno je, dodaje, posmatrao oca, a sam je potpuno klonuo. Majka Mirjana kaže da je dotrčala iz kuće i zatekla ih u besvesnom stanju. - Odmah sam pozvala Hitnu pomoć - kaže Mirjana. - Otvorila sam prozore i umila ih. Suprugu sam izvadila protezu i jezik, a sina okrenula na bok. Pomislila sam da je kraj. Srećom, nisam bila u pravu. Za nas je ovo duplo slavlje. Prema rečima dr Vladete Nedeljkovića, direktora Urgentnog centra, pacijenti su su se brzo oporavili i već u toku dana pušteni su kući.
U domu Bogdanovića se na kraju, ipak, našlo odlično praseće pečenje. Dopekle ga komšije. (Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.