ONI NE MORAJU DA VAM BUDU SAMO SAN: Ovo su NAJJEFTINIJI AUTOMOBILI na BG sajmu! (FOTO)
Ovo su NAJJEFTINIJI AUTOMOBILI na BG sajmu, Foto: Filip Plavčić

TRK U HALE!

ONI NE MORAJU DA VAM BUDU SAMO SAN: Ovo su NAJJEFTINIJI AUTOMOBILI na BG sajmu! (FOTO)

Najnižom cenom može se pohvaliti "lada granta", koja je već godinama jedan od najpristupačnijih automobila na beograskim sajmovima

Objavljeno:

Na Beogradskom sajmu otvoren je sajam automobila "BG Car Show 06", na kojem je glavna zvezda i najskuplji auto Lamborginijev "hurakan GT 3", sportsko vozilo.

foto: Filip Plavčić

Iako je Sajam mnogima odličan povod da pogledaju luksuzne četvorotočkaše, ali i zgodne hostese, neki će ipak želeti da znaju koliko koštaju automobili koji neće ostati samo pusta želja.

LADA GRANTA - 9.000 EVRA (Popust)

Osnovni cilj proizvođača pri izradi Grante je bio da obezbedi komforan smeštaj za četiri putnika, a u tome je i uspeo. U ovoj ladi će i napred i pozadi osobe prosečnog rasta da nađu dovoljno prostora i za glavu i za kolena.

Granta je opremljena benzinskim motorom zapremine od 1.6 litara, i 98 KS. Maksimalna brzina joj je 181 km/h, a do 100 km/h stiže za 11.2 sekunde.

LADA GRANTA
LADA GRANTAfoto: Filip Plavčić

DAČIA LOGAN - 8.360 EVRA

Logan karavan ima prepoznatljive Stepway kozmetičke dodatke, uključujući zaštitne elemente na donjem delu karoserije i branicima, kao i krovne šine.

DAČIA LOGAN
DAČIA LOGANfoto: Filip Plavčić

FIAT PUNTO - 8.990 EVRA

Kao i svake godine Fiat Punto je jedan od jeftinijih na Sajmu automobila pa je samim tim poseta ovom "štandu" bila najveća.

FIAT PUNTO
FIAT PUNTOfoto: Filip Plavčić

RENO KLIO - 9.990 EVRA

Reno klio je supermini vozilo, koje je lansirano 1990. godine, i trenutno je aktuelna četvrta generacija od 2012. godine. Klio ima veliki komercijalni uspeh i konstantno je jedan od najprodavanijih automobila u Evropi.

Pripisuju mu se velike zasluge u povratku Renoove reputacije, koja je ozbiljno bila poljuljana tokom osamdesetih godina 20. veka. Reno klio je jedini automobil, pored golfa koji je dva puta proglašavan za najbolji evropski automobil godine, 1991. i 2006. godine

RENO KLIO
RENO KLIOfoto: Filip Plavčić

SEAT IBICA - 10.720 EVRA

Seat ibica ili ibiza je automobil koji proizvodi španska fabrika automobila Seat. Proizvodi se od 1984. godine do danas.

Trenutno se proizvodi četvrta generacija. Ibica je najuspešniji i najprodavaniji Seatov automobil, jer je proizvedeno skoro 5 miliona vozila

SEAT IBICA
SEAT IBICA foto: Filip Plavčić

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.