VELIKA PROMENA U CENTRU BEOGRADA: DOM SINDIKATA više ne postoji, dobija NOVO IME i NOVI IZGLED!
Dvorana Doma sindikata postaje Kombank dvorana, Foto: Nebojša Mandić

SVETSKI STANDARD!

VELIKA PROMENA U CENTRU BEOGRADA: DOM SINDIKATA više ne postoji, dobija NOVO IME i NOVI IZGLED!

Komercijalna banka je i ranije svojim brendom markirala mesta budućih najzanimljivijih dogadjanja", izjavio je Vladimir Matevski, direktor odeljenja za odnose sa javnošću Komercijalne banke

Objavljeno: 22.03.2018. 10:59h
  • 14

Renovirana Dvorana Doma sindikata otvoriće vrata posetiocima 27. aprila, pod novim imenom - Kombank dvorana.

U saradnji sa Komercijalnom bankom, kultno mesto na Trgu Nikole Pašića dobiće novi vizuelni identitet, koji će biti modernizovan i prilagodjen najnovijim svetskim standardima.

"Zajedničko za Komercijalnu banku i Dvoranu Doma sindikata je da su to institucije sa dugom i respektabilnom tradicijom u našem društvu. Takodje, odlikuje nas i to što znamo da bez modernizacije nema napretka i budućnosti. Komercijalna banka u svoje poslovanje neprestano uvodi inovativne, digitalne proizvode i usluge, a Dvorana Doma sindikata je nakon renoviranja postao multifunkcionalan i multimedijalni prostor, spreman da odgovori na ukuse i zahteve publike svih generacija.

Ujedinjeni u projektu Kombank dvorana, cilj nam je da ovo mesto bude ponovo centar različitih kulturnih, obrazovnih, umetničkih i poslovnih dešavanja. Uostalom, Komercijalna banka je i ranije svojim brendom markirala mesta budućih najzanimljivijih dogadjanja", izjavio je Vladimir Matevski, direktor odeljenja za odnose sa javnošću Komercijalne banke.

Uz puno poštovanje prema svim vrednostima koje je simbolizovala Dvorana Doma sindikata, ova promena nastupila je nakon detaljnog planiranja, postavljanja strategije za dalje unapredjivanje rada i jačanje pozicije ove institucije, koja će postati najlepši centar kulturnih, zabavnih i kongresnih dešavanja u Beogradu.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media