VASPITAČICA DOBILA ŠUT KARTU IZ VRTIĆA ZBOG KAPILARNIH GLASOVA: Kažnjena jer je ukazala na zlooupotrebu! (FOTO)
Kažnjena je jer je ukazala na zloupotrebu?, Foto: Filip Plavčić

pokrenuta peticija

VASPITAČICA DOBILA ŠUT KARTU IZ VRTIĆA ZBOG KAPILARNIH GLASOVA: Kažnjena jer je ukazala na zlooupotrebu! (FOTO)

Tviter gori!

Objavljeno: 09:11h

Na nedavno održanim beogradskim izborima, maltene sve stranke borile su se za podršku takozvanih kapilarnih, odnosno sigurnih glasova. I na svakim izborima je tako.

Sigurni, odnosno kapilarni glasovi predstavljaju potpuno legitimnu podršku, sve dok ljudi na to dobrovoljno pristaju. Međutim, u velikom broju slučajeva reč je o prinudi ili uceni.

Da je izborne krađe bilo, uverili su se mnogi, najviše putem video snimaka objavljenim na društvenim mrežama. Ipak, niko nije sankcionisan, niti je bilo ko snosio neke posledice.

Međutim, danas je Tatjana Macura, članica Glavnog odbora pokreta Dosta je bilo, objavila na svom Tviter nalogu da je izvesna Tatjana iz Požarevca, inače vaspitačica i majka troje dece, premeštena iz vrtića u kome radi dugi niz godina, zbog toga što je, kako je navedeno "ukazala na zloupotrebeu kapilarnih glasova".

- Vaspitačicu Tatijanu iz Požarevca, majku troje dece, premeštaju iz vrtića u kojem radi od 2003. godine. Kažnjena je jer je hrabro ukazala na zloupotrebu prikupljanja kapilarnih glasova. Podržite ono malo glasnih među nama i potpišite peticiju - napisala je Macura.

Peticija je pokrenuta, Macura je pozvala sve ljude da je potpišu i tako pruže podršku ovoj vaspitačici.

Kakav je vaš stav o svemu ovome?

BONSU VIDEO:

Dejan Bulatović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.