Nećeš da PU***, nećeš ni da napreduješ: SKANDALOZNI SNIMCI REKTORA IZ KG! DA ČOVEK NE POVERUJE ŠTA PORUČUJE KOLEGINICI!
Foto: Youtube printscreen

sramno!

Nećeš da PU***, nećeš ni da napreduješ: SKANDALOZNI SNIMCI REKTORA IZ KG! DA ČOVEK NE POVERUJE ŠTA PORUČUJE KOLEGINICI!

- U anonimnom pismu, da ja j.... Snežu, a ona priča po gradu da j.... Slađu. A Slađa nju mrzi, pa joj zato ne dam da uđe u nastavu - govorio je on.

Objavljeno:

"Blic" je objavio audio snimke u kojima je glavni govornik sadašnji rektor Univerziteta u Kragujevcu Nebojša Arsenijević. Od ukupno 72 sata sastanaka u dekanatu Medicinskog fakulteta, tridesetak sati skaradnog govora bahatog Arsenijevića koji svedoče o mržnji, primitivnom odnosu prema profesorima, mahinacijama, predato je Tužilaštvu u Kragujevcu.

Može se slobodno reći da, doslovce na svakoj sednici, Arsenijević viče, psuje, omalovažava. Govor koji je nedopustiv na zvaničnim sastancima visokoškolske ustanove obavezno je praćen Arsenijevićevim iskrivljenim mačizmom, seksualnim aluzijama i vređanjem, posebno žena.

"Nećeš da p...., nećeš ni da napreduješ"

Evo kako Arsenijević komentariše, zašto neko ne napreduje, ali i priznaje da se sednice snimaju, rečima da ga "boli k.... nek se snima".

- Možda bi ti Čanović dao, ali ne da Arsenijević, jer si loša p.... jer nisi htela da mu p.... Prema tome, neka ide! Šta me boli k.... nek se snima... - čuje se u snimcima koje je objavio Blic.

Audio snimci sastanaka u dekanatu su svojevrsni bilten nezakonitih dela, tvrdi Blic. Oni govore o Arsenijevićevoj mržnji prema zaposlenima i činjenici kakve on, zapravo, odnose među ljudima "neguje".

- U anonimnom pismu, da ja j.... Snežu, a ona priča po gradu da j.... Slađu. A Slađa nju mrzi, pa joj zato ne dam da uđe u nastavu - govorio je on.

Šta Arsenijević generalno misli o svojim kolegama i šta on smatra da oni očekuju od njega priznaje i sam:

- Treba da im draškamo polne organe po ceo dan - čuje se na snimku koji je objavljen.

Svi audio snimci koje "Blic" objavljuje u poslednjih dva meseca su zvanični snimci sednica u dekanatu Medicinskog fakulteta. Ovi snimci nisu montirani, već autentični, a sednice su snimane umesto stenogramskih beleški. Nebrojano puta ostali profesori na sedici opominju Arsenijevića kada pretera, a on kaže da ga je baš briga što se snima.

Celokupan materijal od kog "Blic" objavljuje samo delove nalazi se u Višem javnom i Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu, i to zaveden pod brojevima 83/11 87/11 86/11, a za podnete su prijave 345/11 i 470/11.

Prema "Blicu" dostupnim podacima - nijedna od ovih tužbi nije izašla iz fioke.

Bonus video:

Trenutno stanje na rekama: Ada Ciganlija preliva!

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.