GLOBUS JE SATANSKA STVAR, A VI STE HIPNOTISANI MAJMUNI! Pričali smo s najglasnijim predstavnikom teorije da je ZEMLJA RAVNA PLOČA! (FOTO)
Foto: Profimedia, AP, Ilustracija/Espreso.co.rs

A GDE JE ONDA KRAJ SVETA?

GLOBUS JE SATANSKA STVAR, A VI STE HIPNOTISANI MAJMUNI! Pričali smo s najglasnijim predstavnikom teorije da je ZEMLJA RAVNA PLOČA! (FOTO)

Zagovornici ovog verovanja čak tvrde da globus ima satanistički znak, ali i značenje

Objavljeno:

Iako je naučno dokazano da je Zemlja okrugla, postoje zagovornici teorije da je reč o prevari na svetskom nivou.

Zapravo, u početku se verovalo da živimo na ravnoj ploči, sve dok se u VI veku pre nove ere, u vreme Pitagore, nije javila sumnja u dotadašnje verovanje.

Prve dokaze da je Zemlja okrugla izneo je Aristotel u IV veku pre nove ere, kada je primetio da je senka, koju pri pomračenju Meseca Zemlja baca na njegovu površinu, uvek okrugla. Ovo je samo jedan od dokaza koji i danas ukazuju na Zemljin oblik.

Još jedan od razloga da verujemo da je Zemlja okrugla je vremenska zona. Da živimo na ravnoj ploči, nikada ne bi postojao mrak.

Što se dalje krećemo od ekvatora, deluje nam da je Sunce sve niže, što se može iskoristiti za merenje "zakrivljenosti".

U zavisnosti od toga da li se nalazimo na severu ili na jugu, zvezde se menjaju, pa u odnosu na naše viđenje Oriona, on u Australiji stoji naopako.

Ipak, postoje oni i koji tvrde da se radi o masovnoj prevari, a parola im glasi "Istina je da je ravno, globus je prevara".

Oni tvrde da su ljudi koji veruju da je Zemlja okrugla, zapravo "hipnotisani majmuni" koji veruju u laži Zlotvora.

Takođe, smatraju da je satanistička globus sekta, kako je nazivaju okupirala Srbiju.

To zlo je povezano oko globusa. Čak iako branite satanističku rotirajuću loptu zvanu Globus, pljujete po Bogu i to doprinosi da se istina ravno širi. Ja sam samo glasnik istine u ime Boga zajedno sa svim saborcima Ravnozemljacima koji složno i posvećeno prenosimo istinu. Istina je najjača sila. Istina je ravno - Globus je prevara, piše na Fejsbuku ravnozemaljca pod nazivom Branislav Filipović

Oni čak tvrde da globus ima satanistički znak, ali i značenje.

- Globus sekta svuda ima satanistički 666, a i rotirajuća lopta se vrti pod uglom, od 66,6 stepeni.

Borba jednog zagovornika teorije da je Zemlja ravna ploča iz Srbije je kako kaže počela pre 40 godina, ali pre nije imao mogućnost da je propagira javno.

- Za početak moram da naglasim da ja lično oduvek znam da je naš svet ravan i izučavao sam sve prostorne nauke zvanične i sva religije i sva verovanja u prevari "Globus". Moja borba protiv globusa traje već 40 godina sigurno ali nisam imao mogućnost da to javno radim dok se nije pojavio internet kao najmoćniji mediji današnjeg sveta. 22.12. 2012. godine kreće moja politička virtuelna borba protiv Zlotvora koji su okupirali Srbiju i u isto vreme paralelno počinjem da rušim i Globus prevaru što mi je i primarni cilj, napisao je on.

Takođe je naglasio da se broj Ravnozemljaka naglo povećao u Srbiji.

Ravnozemljaci su mi ujedno i najvažniji saborci u borbi protiv Zlotvora koji su okupirali Srbiju. Svi Ravnozemaljci imaju Božije uverenje, pravedni su i vole rod svoj, a poštuju druge narode i sve religije. Sve je to međusobno povezano i zato je saradnja sa Ravnozemacima na mreži najlakša i najvažnija. Svi se bore protiv Globus sistema prevare čoveka, tvrdi Branislav na svom Fejsbuk profilu.

Dodaje da sve ravnozemljake povezuje ideologija istine i pravde.

- Nekada nemam ni logična objašnjenja za neke događaje i podele i kako to složno sve ide, kao da sam Bog sve umrežava. Nekada nema logike, a znam da slučajno ne postoji. To mora da bude sve od Boga....nema druge logike, objašnjava on.

Takođe tvrdi kako je u toku velika okupacija, kao i da nam nebo govori istinu.

Na ovom snimku se jasno vidi senka na kupoli od traga prskanja iz aviona. Te senke su svuda vidljive gde zaprašuju. Ovaj snimak je odličan jer jasno pokazuje nelogičnost, tvrdi Filipović.

On se potom pita, gde je Sunce i po kojoj logici avioni lete iznad Sunca jer senka pada na kupolu. Ako to što prskaju ne propušta svetlost da li to utiče na biljni i životinjski svet na zemlji? Zašto nas zaprašuju iz aviona svakodnevno i to svuda po svetu, želi da zna ovaj mladić.

Pitali smo Branislava kako zna da je Zemlja okruga i koje dokaze ima?

Cela ideologija istine je da je ravno je da ništa ne znamo, da je sve prevara i ta prevara je dokaziva.... i to Ravnozemljaci svi na mreži dokazuju. Sve vam je otvoreno i treba vam samo malo vremena i onda će sve da ti se promeni na bolje u životu... sve je povezano.. sada to ne mogu da vam objasnim zašto je sve to bitno, to morate sami da uvidite, objašnjava nam Branisalv.

On je dodao kako je aktivan na društvenim mrežama jer želi da navede narod na razmišljanje jer je to važno i za političku borbu pošto svi ravnozemljaci na mreži politički sarađuju.

Kada smo ga pitali da prokomentariše NASA live stream video, Branislav je odgovorio da ne otvara video snimke zbog virusa, a na pitanje gde je kraj sveta, nismo dobili odgovor.

Takođe je naglasio da mu se nisu postavila prava pitanja, kao i da su ista postavljena iz stanja duboke hipnoze čim smo verovanja da se "rotiramo na lopti".

- Ravnozemljaci su najmoćnija sila na društvenim mrežama, naglasio je Branislav za kraj, a da nije objasnio sledeću enigmu:

Pre izvesnog vremena sam bila na brodu i u susret nam je plovio drugi brod. Najpre smo videli krmu, a tek kad nam se približio i celi brod. Da je Zemlja ravna ploča videli bismo odmah ceo brod, zar ne?

Na to i mnoga druga pitanja, nismo uspeli da dobijemo odgovor.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.