KO BI GLUMIO KOGA OD SRPSKIH POLITIČARA U NEMANJIĆIMA? Mi smo podelili uloge, kako vam se čine?
Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić, Stefan Jokić, Printscreen, Ilustracija/Espreso.co.rs

nova verzija!

KO BI GLUMIO KOGA OD SRPSKIH POLITIČARA U NEMANJIĆIMA? Mi smo podelili uloge, kako vam se čine?

Kako bismo seriju učinili još "interesantnijom", rešili smo da vam predstavimo Nemanjiće by Espreso.co.rs

Objavljeno:
Milica Božinović

Serija "Nemanjići - rađanje kraljevine", izazvala je jako negativnu reakciju javnosti. Kritikovano je sve. Od kostima, glume, istorijske netačnosti, pa sve do vokabulara koji Nemanjići svakako nisu koristili. Nove epizode iz nedelje u nedelju, nepresušan su izvor inspiracije novinarima, ali i građanima koji se na društvenim mrežama sprdaju sa jednom od najskupljih serija u istoriji srpske televizije.

Vest da će i potparolka Hitne pomoći Nada Macura, igrati mletačku princezu, mnoge je digla na noge, ali Macura je ove informacije demantovala. Više o tome pročitajte OVDE.

Kako bismo seriju učinili još "interesantnijom", rešili smo da vam predstavimo Nemanjiće by Espreso.co.rs, ali, glavne uloge neće imati velikani srpskog glumišta, već političari.

Pa da krenemo!

Stefan Nemanja / Tomislav Nikolić

Baš kao i Stefan Nemanja i Nikolić je "izvisio" što se vlasti tiče. Naime, presedavao je Srbijom, a onda gledao kako polako odlazi u prošlost, dok njegov naslednik uzima presto...

I Nikolić je baš kao i Stefan Nemanja, gradio manastire... Sličnost nije slučajna, definitivno!

Stefan Prvovenčani / Aleksandar Vučić

Toma i Vučič bili su dve strane istog novčića, a onda - bum! Sin Stefan Prvovenčani (Vučić) došao je na vlast, a otac Stefan Nemanja (Nikolić)... Ni na mapi ga nema!

Još jedna očigledna sličnost između Stefana Prvovenčanog i Aleksandra Vučića su definitivno žene. Doduše, Stefan je imao tri.

Vukan / Boško Obradović

Vukan je neposlušan, željan vlasti i moći. Ljut protivnik Stefana Prvovenčanog. Sve bi dao da dođe na njegovo mesto, ali Stefanova čvrsta ruka Vukana stalno vraća korak unazad. Ma, i dva!

Obradović se svim silama bori da svrgne Vučića, ali, nešto mu ne ide...

Evdokija / Maja Gojković

Evdokija je bila prva žena Stefana Prvovenčanog koja se udala za njega iz interesa. Pristala je na brak zbog mira u zemlji, ali, Stefan je kada vidi da mu više nije od koristi, baca u drugi plan, da ne kažemo - iskulira, ali onako baš!

Maja doduše još ima fore da se zadrži tu gde jeste.

Isak Anđeo / Marjan Rističević

On je vizantijski car čija se ćerka udala za Stefana prvovenčanog. Dao je ćerku kako bi osigurao mir. Rističević bi verujemo učinio isto, samo da Srbiji bude dobro (šalimo se, naravno).

Ipak, po prirodi, isti Marjan. Drčan, prek i direktan...

Šta kažete, da li vi imate bolje predloge? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO:

Stefan Nemanjić je čitateljkama Espresa poželeo srećan 8. mart


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.