ŽENE VOLE TUŽNE PRIČE ILI PREVARANTE? Milan Jevđić zaludeo pripadnice lepšeg pola, INSTAGRAM MU GORI! (FOTO)
Milan Jevđić pozira sa drugaricama, Foto: Printscreen Instagram / Milan Jevđić

OSLADILO MU SE!

ŽENE VOLE TUŽNE PRIČE ILI PREVARANTE? Milan Jevđić zaludeo pripadnice lepšeg pola, INSTAGRAM MU GORI! (FOTO)

U komentarima na Instagramu koji se nalaze ispod Milanovih fotografija ne radi se samo o podršci zbog celog slučaja, već o pohvalama na račun njegovog fizičkog izgleda koji je po mišljenju mnogih devojaka na zavidnom nivou

Objavljeno:

Epizoda emisije "Život priča", kada je gost bio mladi student medicine, Milan Jevđić, čija je autorka Tatjana Vojtehovski, izazvala je posebnu pažnju javnosti. Možemo slobodno reći da se radi o "skandalu godine", a nije ni čudo kada se priča koja je rasplakala Srbiju pretvorila u gomilu spletki, laži i nerazjašnjenih okolnosti.

Podsetimo, Milan je student pete godine medicine i tokom svog gostovanja u emisiji "Život priča", rekao je da nikada nije pao nijedan ispit iako nema uslove za studiranje, i da sutra možda neće imati šta da jede.

Otac ga nikada nije želeo, a majci je bilo svejedno, jer se nikada nije borila za to da živi s njom. Pošto mu je deka umro kada je bio mali, ostao je samo s bakom u trošnoj kući u Severovu, selu zlatiborskog kraja. Imao je 16 godina kada je izgubio i baku i ostao potpuno sam.

Ipak, znao je samo da želi da postane lekar, ali odgovore na pitanja kako će da nađe hranu i završi školu nije imao. Počeo je sam da se izdržava. Radio je fizičke poslove, konobarisao i bio velika maskota guske. Dešavalo se da po dva dana nema šta da jede, ali je imao cilj. Tako je uspeo i da završi srednju školu i upiše medicinu, jer jedino mu je san ostao u životu kao zvezda vodilja koja mu ne da da potone.

Milan Jevđić uživa u muzici
Milan Jevđić uživa u muzicifoto: Printscreen

Nakon što se oglasio čovek koji je navodno finansirao Milana, oni koji su zbog mladog studenta koji se, kako je naveo, bori kroz život sam, ronili suze, sada ga kude.

Da njegov materijalni status ipak nije tako loš i da cela priča liči na prevaru, javnost je saznala posle javljanja dr Dobrice Pavlovića iz Švedske, koji je saopštio javnosti da je čitavih pet godina pomagao Milanu šaljući mu pozamašne svote novca svakog meseca. Tu se stvar nije završila.

Posle nekoliko dana javila se Vesna Popov iz Salcburga, koja je, ne znajući za Dobricino dobročinstvo, i sama slala po 500 evra mesečno Milanu.

Milan Jevđić
Milan Jevđićfoto: Printscreen/Instagram/ jevdjic_milan

Pogledajte video:

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

Kako je napisala, poslednje dve godine je počela da sumnja u celu priču, a da su sumnje bile osnovane potvrdila je 13.02.2018. godine kada ju je Milan iznenada posetio i to zato što mu je smanjila svotu novca koju mu je redovno slala.

Popov tvrdi kako se Milan tom prilikom bahato ponašao (ispolivao joj je vino po krevetu, zapušio šolju i svakodnevno se opijao).

U javnosti su počeli da sumnjaju da je reč o velikoj prevari ljudi, koji su dovedeni u zabludu da Milan zaista nema šta da jede i da su mu potrebne dodatne pare, a mladić je, po svedočenju njegovih dobrotvora, dobijao i po 1.000 evra mesečno.

Nakon priče koju je ispričao, ali i priča njegovih "finansijera", Milan je nastavio sa životom, ali kako nam je rekao, više nije isti čovek.

Ipak, nastavio je sa svojim aktivnostima na društvenoj mreži, Instagram.

Nasmejani Milan sa prijateljicom
Nasmejani Milan sa prijateljicomfoto: Printscreen Instagram / Milan Jevđić

On često postavlja fotografije sa različitim devojkama i ne skida osmeh sa lica, a ono što je zanimljivo je da se stiče utisak da je još "popularniji" među lepšim polom.

Milan Jevđić pozira sa drugaricama
Milan Jevđić pozira sa drugaricamafoto: Printscreen Instagram / Milan Jevđić

Ispod slika, Milan dobija mnoštvo komentara, pozitivnih koji dolaze uglavnom od devojaka i negativnih koji mu upućuju muškarci. Naravno, ne radi se o pravilu.

Komentari ispod Milanovih fotografija
Komentari ispod Milanovih fotografijafoto: Printscreen Instagram / Milan Jevđić

Pored toga, u komentarima se ne radi samo o podršci, već o pohvalama na račun njegovog fizičkog izgleda koji je po njihovom mišljenju na zavidnom nivou.

Komentari ispod Milanovih fotografija
Komentari ispod Milanovih fotografijafoto: Printscreen Instagram / Milan Jevđić

Iako se ne zna o kakvom fenomenu je reč, Milan može da odahne kada je su u pitanju devojke.

Komentari ispod Milanovih fotografija
Komentari ispod Milanovih fotografijafoto: Printscreen Instagram / Milan Jevđić

Iako ima određenih materijalnih problema, ovom dečku "cvetaju ljubavne ruže". Popularnost među lepšim polom ne može da mu se ospori.

Nasmejani Milan sa drugaricom
Nasmejani Milan sa drugaricomfoto: Printscreen Instagram / Milan Jevđić

Ni nama više ništa nije jasno.

Pogledajte bonus video:

KAKAV OBRT! STUDENT MILAN ZA KURIR TV: Nikad nisam ni rekao da nemam šta da jedem!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.