POLOMIĆU TE OD BATINA, UNAKAZITI ILI UBITI! Tatjana Vojtehovski dobija jezive pretnje!
Kad neko preti da će vas polomiti od batina, unakaziti ili ubiti, to svakako ne spada u najprijatnije trenutke u životu, Foto: Damir Dervišagić

sramota

POLOMIĆU TE OD BATINA, UNAKAZITI ILI UBITI! Tatjana Vojtehovski dobija jezive pretnje!

Tatjana Vojtehovski već decenijama važi za jednu od najhrabrijih novinarki u Srbiji budući da njene emisije izazivaju velike kontroverze i pokreću važna pitanja.

Objavljeno:

Sve to ima svoju cenu, a Tatjana ističe da se nikada ne pita da li je cenu svega toga preskupo platila.

- Živimo u društvu u koje smatra da, ako je neko javna ličnost i ima indeks prepoznatljivosti, svako ima pravo da bez ikakve odgovornosti kaže šta hoće, ne mareći da li je to istina.

U društvu u kom je postalo najnormalnije da vam neko preti batinama ili smrću zbog posla kojim se bavite. Ali nisam jedina, ni usamljena sa takvim primerima - priznaje Tatjana, a zatim dodaje kako se nosi sa pretnjama.

- Kad neko preti da će vas polomiti od batina, unakaziti ili ubiti, to svakako ne spada u najprijatnije trenutke u životu.

Svako dalje promatranje toga, van prijave nadležnim organima i obraćanja institucijama, može da vas odvede u stanje u koje se, najblaže rečeno, može nazvati uznemirenošću. Toga se čuvam i ne dozvoljavam da mi poremeti normalno funkcionisanje.

Dobijete, naravno, i dobronamerne savete. Uglavnom: "Pazi na sebe". Priznajem da ne znam šta to tačno znači. Da se osvrćem dok hodam ulicom? Da ne hodam ulicom? - zapitala se voditeljka.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Puls.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.