Antić uhvaćen s prelepom crnkom: MINISTAR IZVEO DEVOJKU NA RUČAK, OČARALA JE SVE IZGLEDOM! (FOTO)
Foto: Kurir.rs

FUNKCIONER SPS!

Antić uhvaćen s prelepom crnkom: MINISTAR IZVEO DEVOJKU NA RUČAK, OČARALA JE SVE IZGLEDOM! (FOTO)

Funkcioner SPS i član Vlade dugo je vešto od očiju javnosti skrivao prelepu crnku - svoju izabranicu Jelenu Šarić

Objavljeno:

Ministar rudarstva i energetike, Aleksandar Antić iskoristio je sunčan vikend za nama da na svež vazduh izvede svoju devojku Jelenu Šarić. Visoki funkcioner socijalista je u emotivnoj vezi s ovom prelepom crnkom već duže vreme, tokom kog je uspevao da svoju izabranicu drži daleko od očiju javnosti.

Ipak, paparaco Kurira naleteo je u nedelju na zaljubljeni par u jednom restoranu na Senjaku, poznatom po udobnoj terasi s lepim pogledom. Izvor našeg lista, koji se zatekao na istom mestu, kaže da je Antić s Jelenom u restoran stigao taman u vreme nedeljnog ručka, oko 14 sati.

foto: Kurir.rs

- Nakon što su se na terasi pozdravili s nekim prijateljem, njih dvoje su se osamili za posebnim stolom. Bili su nasmejani, izgledali su zaista srećno i zaljubljeno čavrljali dok su čekali porudžbinu - kaže naš sagovornik.

O čemu su pričali, ostaje da nagađamo, ali sudeći prema fotografijama, na kojima izgledaju zadovoljno i sigurno u svoju vezu, ne bi nas čudilo da su razmatrali naredni korak u kom bismo lepu Jelenu videli u venčanici, možda baš i na terasi tog istog restorana.

Pokušali smo da od Antića saznamo i kad će svadba, ali komentar nismo dobili do zaključenja broja.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.