NAMEŠTENO MI JE, NISAM BIO PIJAN, TO JE ZBOG ASTME: Oglasio se sveštenik koji je zaspao u prikolici pored kovčega sa pokojnikom (VIDEO)
Foto: Facebook, Printscreen

razapet na krst časni

NAMEŠTENO MI JE, NISAM BIO PIJAN, TO JE ZBOG ASTME: Oglasio se sveštenik koji je zaspao u prikolici pored kovčega sa pokojnikom (VIDEO)

On kaže kako zna da je tema broj jedan u medijima, ali da mu je to sve namešteno

Objavljeno:

Fotografija sveštenika Nenada Obradovića (65) koji leži u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja u selu Drugovac kraj Smedereva, izazvala je opštu pometnju na društvenim mrežama.

Na pitanje novinarke Kurira da li je bio pijan, pop odgovara da nije i da ima astmu.

"Nisam bio pijan, a nisam ni zaspao, uhvatila me je muka, imam astmu i nisam poneo pumpicu, da sam poneo pumpicu ne bi se desilo", iskren je pop Nenad.

On kaže kako zna da je tema broj jedan u medijima, ali da mu je to sve namešteno.

"Znam tačno i ko mi je to nameštao, ali nema veze, sad svi pričaju o tome. Ti ljudi koji su me snimili nisu cenjeni u selu", tvrdi pop Obradović koji je u službi u selu Drugovac više od tri godine.

Kako kaže, meštani ga sada bolje primaju posle ove fotografije i ne plaši da će ga isključiti iz parohije.

Na pitanje novinarke da li ipak voli malo da popije, pop Nenad odgovara potvrdno, i dodaje da voli i jagnjetinu da pojede.

Meštani iz sela Drugovac sve najbolje govore za popa i dodaju da ga ne bi primali u kuću da je takav kakvog su ga predstavili.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.