UF, KAKAV PORAZ ZA ŽIKU! Napustio RTS i otišao na Pink, a sad mu je Slobodan Šarenac ZABIO TROJKU goru nego Đorđević Hrvatima! (VIDEO)
Žika je računao da će povući publiku za sobom, ali preračunao se, Foto: Printscreen

prevario se

UF, KAKAV PORAZ ZA ŽIKU! Napustio RTS i otišao na Pink, a sad mu je Slobodan Šarenac ZABIO TROJKU goru nego Đorđević Hrvatima! (VIDEO)

Emisija "Žikina Šarenica" postala je "Šarenica" i dobila nove voditelje

Objavljeno:

Oko odlaska Žike Nikolića sa RTS-a podigla se velika prašina u medijima. Iako su mnogi očekivali da će mnogobrojnu publiku sa emisijom "Žikina šarenica" preneti na TV Pink, to se nije dogodilo.

Kako javljaju iz Javnog servisa Srbije, njihova vikend emisija "Šarenica", sa Slobodanom Šarencom i Anom Babić u ulozi voditelja, potukla je konkurenciju.

- "Šarenica" je bila gledanija od "Žikine šarenice" u ciljnoj grupi od 18 do 49 godina. Udeo u gledanosti pokazuje da je naša emisija u nedelju imala šer od 20,7, dok je "Žikina šarenica" ostvarila šer od 12,9. Obe emisije imale su u proseku milion gledalaca, gde na razliku u njihovom ukupnom broju utiče i dužina trajanja (Pinkova traje sat duže) - poručuju iz RTS, dodajući da je publika pokazala da je "Šarenica" više od imena.

Bonus video:

Milena Dravić i Miloš Biković na projekciji filma "Led"

(Espreso.co.rs/ Izvor: Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.