Konačno se oglasio Medicinski fakultet: Evo šta kažu o studentu o kome bruji Srbija!
Konačno se oglasio Medicinski fakultet, Foto: Printscreen Facebook, Nebojša Mandić

evo šta su rekli!

Konačno se oglasio Medicinski fakultet: Evo šta kažu o studentu o kome bruji Srbija!

Proverili smo Milanove navode i kontaktirali smo Medicinski fakultet radi dodatnih informacija

Objavljeno:

Milan Jevđić je momak koji je gostujući u emisiji "Život priča" kod Tatjane Vojtehovski podelio Srbiju.

Iako su se mnogi u početku sažalili na njegovu "tužnu priču", došlo je do obrta. Nakon što se oglasio čovek koji ga je navodno finansirao, pola Srbije je je osulo paljbu po ovom momku.

Milan je inače student pete godine medicine. Kako je rekao, nikada nije pao nijedan ispit iako nema uslove za studiranje. Za studentski dom, kaže, ne može da aplicira, kao ni za kredite i stipendije jer je u oku zakona on i dalje pod starateljstvom majke, s kojom jedva da ima kontakt, a od oca, kog je video samo četiri puta u životu, i to na suđenju, ima dodeljenu alimentaciju.

Mi smo proverili njegove navode i kontaktirali smo Medicinski fakultet radi dodatnih informacija. Oni su nam potvrdili da je Milan njihov student.

- Milan Jevđić jeste student Medicinskog fakulteta Univerzeta u Beogradu. Njegova finansijska situacija nam nije poznata jer se Fakultetu nikad nije obratio s molbom za pružanje finansijske ili bilo kakve druge vrste pomoći.

Podsetimo, Milan je pričao kako su mu prve uspomene iz detinjstva bile teške batine koje je dobio od očuha. Imao je tada oko četiri godine i popucale krvne sudove na nagoma, nastale od očuhovih udaraca. Sam je doneo odluku da se od njih odseli i počeo je da živi s bakom i dekom.

Otac ga nikada nije želeo, a majci je bilo svejedno, jer se nikada nije borila za to da živi s njom. Pošto mu je deka umro kada je bio mali, ostao je samo s bakom u trošnoj kući u Severovu, selu zlatiborskog kraja. Imao je 16 godina kada je izgubio i baku i ostao potpuno sam.

Ipak, znao je samo da želi da postane lekar, ali odgovore na pitanja kako će da nađe hranu i završi školu nije imao. Počeo je sam da se izdržava. Radio je fizičke poslove, konobarisao i bio velika maskota guske. Dešavalo se da po dva dana nema šta da jede, ali je imao cilj. Tako je uspeo i da završi srednju školu i upiše medicinu, jer jedino mu je san ostao u životu kao zvezda vodilja koja mu ne da da potone.

Nakon što se oglasio finansijer, studenta medicine Milana Jevđića (24), sve Milanove priče stavljene su pod znak pitanja.

Moram da ponovim da Milan u toku studija nikada nije bio gladan, bez novca, garderobe, sam i depresivan... Konflikt između mene i njega je nastao zbog načina na koji je trošio naš novac i zbog ponašanja u našoj kući u Beograu u kojoj je živeo. Sve ono drugo što se pojavilo na društvenim mrežama, kockanje, putovanje, restorani, teretana... nama niti je smetalo niti sada smeta - rekao je Dobrica.

Ipak, na pitanje gde vidi sebe u budućnosti Milan je rekao:

Za godinu dana vidim sebe na kliničkom stažu, jer bi to značilo da sam završio deo s predavanjima i ispitima. Voleo bih da tad, kao i sad, pa i uvek u budućnosti, mogu da hodam podignutog čela i da za sebe kažem da sam, ne neko ko je nešto mnogo veliko postigao, ali neko ko nije odustao. Mislim da je u Srbiji i to dovoljno pa da možete za sebe da kažete da ste uspeli.

- Voleo bih da imam normalan život, normalnu porodicu, da zarađujem i da mogu da izađem kao normalan čovek, ako hoću i triput dnevno, a da me niko ne proziva - poručuje Milan za kraj.

Ne verujem ljudima. Jednostavno, previše sam se puta razočarao. Kad se upoznamo, u početku su normalni, ali čim saznaju za moju priču, više me niko ne tretira isto - zaključio je on u intervju koji je dao za portal Noizz.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.