U TORBI NIJE BILO 40.000 EVRA: Sestra momka kome je radnik aerodroma vratio novac ima TOTALNO DRUGAČIJU VERZIJU PRIČE!
Foto: Profimedia

obrt?

U TORBI NIJE BILO 40.000 EVRA: Sestra momka kome je radnik aerodroma vratio novac ima TOTALNO DRUGAČIJU VERZIJU PRIČE!

Nije ni imao vremena da prebroji devize

Objavljeno:

Priča o Siniši Dabiću, radniku Aerodroma "Nikola Tesla" koji je pre desetak dana pronašao i vratio torbu sa većom količinom deviza, zapalila je društvene mreže.

Međutim, sestra mladića koji je zaboravio torbu na aerodromu, naglašava da u Dabićevoj priči ima nekoliko netačnosti.

- Ja bih baš volela da imam tih 40.000 evra o kojima priča, ali ne želim da mi nakon njegove izjave neko upadne u kuću i da me opljačka zbog para koje nemam. Sad se bojim za svoju bezbednost – rekla je J.Š.

Ona tvrdi da u torbi nije bilo 40.000 evra.

- Moj brat radi u inostranstvu po tri meseca i vraćao se sa takvog putovanja. Kad je sleteo, skupili smo stvari i krenuli ka parkingu, a onda ubrzo shvatili da nedostaje torba sa laptopom u kojoj je bio i novčanik. Ja sam se odmah dosetila da pozovem Komunalnu policiju, a brat je rekao: "To mora da je neko već uzeo, neću ni da se vraćam, radio sam tri meseca za džabe."

Nakon što je pozvala komunalnog policajca, sve vreme su bili na telefonskoj vezi i objasnila mu je gde su tačno ostavili torbu. Policajac je krenuo ka kolicima za prtljag u kome je ostala torba i pored nje je uočio Dabića. Ubrzo su pristigli i zaboravni mladić i njegova sestra.

- U novčaniku je bilo oko 1.000 dolara i nešto više od 5.000 evra, sve u novčanicama od po 50 evra. Ne znam odakle tom čoveku da je u torbi bilo 40.000 evra. Uostalom, nije ni imao vremena da prebroji novac, jer smo i mi odmah stigli. Sve ukupno je trajalo možda pet ili deset minuta – kaže J.Š.

Devojka tvrdi da je netačno i to da je prvobitno odbio ponuđenu čast.

- Zahvalna sam što nam je sačuvao novac, ali zbog višestruko preuveličane sume, sada se plašim da bi neko mogao da napadne mene i moje dete, a brat je već otišao na naredno putovanje. Takođe, nije istina da moj brat živi u Norveškoj, on čak i nije bio u Evropi. Takođe, rođendan mu nije 10. marta, već u avgustu – priča J.Š.

BONUS VIDEO:

Stefan Nemanjić je čitateljkama Espresa poželeo srećan 8. mart

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.