OVO JE NAJSREĆNIJI ČOVEK U SRBIJI: Uroš Protić je dobitnik stana u Beogradu, a OVO JE NJEGOVA ŽIVOTNA PRIČA! (FOTO)
Uroš Protić je dobitnik stana u Beogradu, Foto: Privatna arhiva

čestitamo!

OVO JE NAJSREĆNIJI ČOVEK U SRBIJI: Uroš Protić je dobitnik stana u Beogradu, a OVO JE NJEGOVA ŽIVOTNA PRIČA! (FOTO)

Majka srećnog dobitnika, Slavica Protić kaže za Espreso da je srećnu vest dočekala u voćnjaku gde je obrađivala zemlju sa Urošem

Objavljeno: 13:30h

U večerašnjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", pored mnogih srećnika, našao se i Uroš Protić iz Arilja, koji je osvojio glavnu nagradu - stan u Beogradu.

Kontaktirali smo komšinicu srećnog dobitnika Uroša Protića, Danicu Protić kako bismo saznali nešto više o večerašnjem dobitniku glavne nagrade o kojoj mnogi sanjaju.

- Uroš živi sa bratom Slobodanom i majkom Slavicom koja je samohrana. Nakon razvoda, otac im je kupio stan u centru Arilja gde i sada žive.

Majka srećnog dobitnika, Slavica Protić kaže za Espreso da je srećnu vest dočekala u voćnjaku gde je obrađivala zemlju sa Urošem.

Komšije i koleginice su mi slale čestitke, ja nisam ni znala šta se dešava. Nismo gledali izvlačenje. Kada smo shvatili šta se dešava, Uroš i ja smo počeli nekontrolisano da se smejemo i grlimo, nismo verovali da ovako nešto može nama da se desi, priča Slavica.

- Moj sin Slobodan je juče kupio stan u Švedskoj, a Uroš je danas dobio stan u Beogradu, nismo mogli da verujemo, priča Slavica.

Uroš nam je rekao da još uvek nije siguran šta će uraditi sa stanom, ali je najverovatnije da će se preseliti za Beograd.

Imam dugo devojku, i verovatno ću započeti zajednički život sa njom u Beogradu.

Slavica je poslala 6 koverti i to juče jer je mislila da će imati veće šanse pošto će se njene koverte naći "na vrhu".

Uroš ne radi nigde, završio je industrijski dizajn. Želela sam da ode za Beograd i sada mi se ta želja ispunila, priča ponosna majka.

Podsećamo, naš proslavljeni fudbaler Ivica Kralj doneo je veliku sreću Urošu Protiću iz Arilja, pošto je izvukao kovertu s njegovim imenom i tako mu doneo dvosobni stan površine 52.53 m2 u naselju Braća Jerković - „Padina“ u Beogradu!

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.