Uzmi račun i pobedi: Dobitnik stana je Uroš Protić iz Arilja!
Počinje drugo izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", Foto: Printscreen/RTS1

druga šansa!

Uzmi račun i pobedi: Dobitnik stana je Uroš Protić iz Arilja!

Do sada je pristiglo čak 2.626.081 koverti!

Objavljeno: 18:28h

U drugom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stan u beogradskom naselju Braće Jerković dobio je Uroš Protić iz Arilja.

VAUČERI "TEHNOMANIJE"

Vaučere "Tehnomanije" u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Zoran Milić, Radmila Đurđević, Gojko Spasojević, Ljiljana Veselinov, Zvonimir Voler, Željko V. Kovačević, Stefan Đokić, Stevan Rašić, Milan Jakovljević, Marijana Stevanović.

DOBITNICI DESET ROBNIH VAUČERA "GOMEKSA"

Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera "Gomeksa" u vrednosti od 60.000 dinara: Borka Đekić, Dragica Maćešić, Vlastimir Živić, Marko Stević, Tatjana Živković, Suzana Vasić, Anđel Mihajlović, Radojka Probulović, Ranko Kipić, Miroslav Kandić.

POČELO IZVLAČENjE NAGRADA.

Gosti iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvlače srećne dobitnike dvosobnog stana u naselju Braća Jerković – Padina, 12 automobila "fijat 500l" i 20 robnih vaučera koji se mogu koristiti u prodajnim objektima "Tehnomanije" i "Gomeksa".

U direktnom televizijskom prenosu vredne nagrade izvlače Snežana Savić, Aleksandar Srećković Kubura, Aleksandar Radojičić, Lena Bogdanović, kao i džez pevačica Lena Kovačević. Do sada je pristiglo čak 2.626.081 koverti, a samo tokom jučerašnjeg dana građani Srbije poslali su više od 200 hiljada koverata. Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52,53m2 u naselju Braća Jerković - "Padina", 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu koristiti u prodajnim objektima "Tehnomanija d.o.o" i "Gomex d.o.o.". U emisiji će učestvovati i gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Voditelji su Kristina Radenković i Slobodan Šarenac
Voditelji su Kristina Radenković i Slobodan Šarenac foto: Printscreen/RTS1

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". U drugom izvlačenju moći će da učestvuju fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 09. marta 2018. kao i koverte poslate za prvo izvlačenje. Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu "Politika" u roku od 3 dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije http://www.srbija.gov.rs/ i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio-televizije Srbije http://www.rts.rs/ Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018." deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa. To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / rts.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.