VOLIM DA POPIJEM KAD IZAĐEM, PA ŠTA: Milan Jevđić, koji je rekao da NEMA ŠTA DA JEDE teško optužio čoveka koji mu je dao HILJADE EVRA da je želeo da ga KONTROLIŠE!
Milan Jevđić, Foto: facebook

au!

VOLIM DA POPIJEM KAD IZAĐEM, PA ŠTA: Milan Jevđić, koji je rekao da NEMA ŠTA DA JEDE teško optužio čoveka koji mu je dao HILJADE EVRA da je želeo da ga KONTROLIŠE!

Mladić je novinarki sa kojom je razgovarao rekao da želi da se izvini

Objavljeno: 13:09h

Milan Jevđić ime je koje se poslednja dva dana provlači po svim medijima.

Mladić koji je student medicine rekao je u emisiji "Život priča" da ne zna da li će imati šta da jede za vikend, kao i da živi u teškoj situaciji i da praktično nema uslova da studira.

Nakon toga oglasili su se mnogi koji su demantovali njegove tvdnje, kao i čovek koji tvrdi da ga je godinama finansijski pomagao.

Povodom žestokih rasprava koje se već danima vode na internetu oglasio se i sam Jevđić, koji je dao intervju za portal Noizz.

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

Mladić je naime, novinarki sa kojom je razgovarao rekao da želi da se izvini.

- Izgleda da treba da se izvinim Srbiji što sam disao, što sam živeo, što sam bio mlad, da me više ne bi čerečili. Ne mora niko ni da mi se divi ni da me hvali, samo da me ostave na miru. Da sam savršen, nisam, ali da sam ono što je taj čovek rekao, to tek nisam - počeo mi je Milan priču, ispijajući kafu u jednom dahu, jer kako kaže, danima ne može da spava.

- Kakve grehove ja pravim? Kupam se svaki dan, popijem kad izađem, imam "lepo istreniranu ruku" - kako reče jedan na Facebooku. Kako da oprostim sebi sve te užasne stvari - rekao je za ovaj portal.

Ima istreniranu ruku koju su mu mnogi zamerili
Ima istreniranu ruku koju su mu mnogi zamerili foto: Facebook

On je takođe rekao da je pokušavao da shvati kako je moguće da mu se sve ovo desilo jer ni na koji način nije pokušao bilo koga da povredi niti je jednom rečju slagao.

- Znaš šta nikome sad ne pada na pamet? Dok su oni uživali u svom normalnom detinjstvu, ja sam prelazio 70 kilometara u jednom danu do škole i nazad. Ustajao sam u pet ujutro i vraćao se u šest uveče. Dok su svi uživali u prvim ljubavima, ja sam morao da radim po ceo dan jer sam se sam izdržavao, što u Srbiji, što u susednim zemljama.

- Upis na fakultet sam platio novcem koji sam sam zaradio. Radio sam ceo prvi semestar na faksu pa sam ga jedva overio jer sam zbog posla stalno propuštao predavanja i vežbe, a svi znaju koliko obaveza ima na medicini. I onda sam zato i morao da batalim posao ako sam hteo da to završim kako treba.

- Na svašta sam nailazio. Uvrede, ucene, pretnje, najstrašniji rečnik. Tretiraju te kao roba, iživljavaju se, žele da imaju potpunu kontrolu nad tvojim životom, a ti moraš sve to da trpiš jer nemaš izbora - rekao je Milan o ljudima koji su mu finansijski pomagali.

Za studentski dom, kaže, ne može da aplicira, kao ni za kredite i stipendije jer je u oku zakona on i dalje pod starateljstvom majke, s kojom jedva da ima kontakt, a od oca, kog je video samo četiri puta u životu, i to na suđenju, ima dodeljenu alimentaciju.

Ostvarujući kontakt s Tanjom Vojtehovski, nadao se da će nadležni čuti njegovu priču i naterati njegovog oca da počne da mu isplaćuje alimentaciju, pošto je dr Pavlović, koji mu je finansijski pomagao, prekinuo svaki kontakt s njim, jer nije bio zadovoljan Milanovim ponašanjem.

- Nije mogao da mi oprosti što sam otišao na more sa devojkom protiv njegove volje - kaže mi.

U intervjuu se dotakao čoveka koji ga je finansijski pomagao. Za njega je rekao da zbog njegovih ucena nije mogao da uživa.

- Kao ni u nekoliko izlazaka u kafanu koje je sebi priuštio. Jer je njemu, očigledno, sve normalno zabranjeno, a svaka sitna sreća, koja se kod drugih podrazumeva, kod njega se tretira kao grešni luksuz. Da li je moguće opustiti se u takvoj situaciji? Da li je moguće biti normalan? - napisala je novinarka, na šta je on odgovorio:

- A šta ti misliš - odgovara pitanjem na pitanja.

Na postavljeno pitanje gde vidi sebe u budućnosti rekao je:

- Za godinu dana vidim sebe na kliničkom stažu, jer bi to značilo da sam završio deo s predavanjima i ispitima. Voleo bih da tad, kao i sad, pa i uvek u budućnosti, mogu da hodam podignutog čela i da za sebe kažem da sam, ne neko ko je nešto mnogo veliko postigao, ali neko ko nije odustao. Mislim da je u Srbiji i to dovoljno pa da možete za sebe da kažete da ste uspeli.

- Voleo bih da imam normalan život, normalnu porodicu, da zarađujem i da mogu da izađem kao normalan čovek, ako hoću i triput dnevno, a da me niko ne proziva - poručuje Milan za kraj.

- Ne verujem ljudima. Jednostavno, previše sam se puta razočarao. Kad se upoznamo, u početku su normalni, ali čim saznaju za moju priču, više me niko ne tretira isto - zaključio je on na kraju intervjua za portal Noizz.

Bonus video:

Espreso i pevač Bojan Marović podelili damama cveće za 8. mart

(Espreso.co.rs / Noizz.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.