ZAŠTO SAM UVEK NA MUŠKOJ STRANI? Danas je Dan žena, i žena sam, ALI IH NE PODRŽAVAM!
to je ono što je najiskrenije, Foto: Pixabay

pažnja

ZAŠTO SAM UVEK NA MUŠKOJ STRANI? Danas je Dan žena, i žena sam, ALI IH NE PODRŽAVAM!

Muško - ženska prijateljstva zaista postoje! I to su ona iskrena i prava!

Objavljeno: 12:44h

Danas je dan žena, i sve devojke kukaju šta su dobile, šta očekuju od poklona, gde će izaći sa voljenom osobom, a ne shvataju kako je njima. Muškarcima.

Živimo u 21. veku i tražile smo ravnopravnost i borile se godina za to. Kada smo dobile mi i dalje očekujemo od njih sve, a retko koja žena mrda prstom.

Smatramo da, pošto su muškarci vitezovi sa oklopom, da mi moramo da budemo mirnije, tiše... Ako smo se za nešto borile i onda kad smo dobile trebalo bi da budemo isti.

Ne treba samo od muškarca da se očekuje da stvara, da se bori za egzistenciju, da kuvaju, da budu tu kao papuče - nego da zajedničkim snagama sve radimo i borimo se. Kao u ringu, jedan na jedan, rame uz rame.

foto: Pixabay

Ceo život se družim sa muškarcima, iz prostog razloga što su iskreniji i pravi prijatelji. Stalno su tu i daju iskrene sugestije i kritike, za razliku od žena koje su ljubomorne i sujetne. Ne praštaju tuđu sreću i uspeh.

Razlikuju se i od ženskih tema koje se svode na to šta si obukla, zašto si se tako našminkala, zašto si tako smorena - ne ulaze u suštinu, nego su površne.

Naravno ima i onih koje su iskrene ali to je velika retkost, kao biser u celom okeanu.

Spremanje žena traje satima. A tu su i pozivi pre izlaska "šta ćes da obučeš", dok sa muškarcima je sve jednostavije. Oni se spreme za pet minuta i krenu ka dogovorenom mestu sastanka.

foto: Pixabay

Za razliku od žena, muški razgovori sa moje perspektive gledanja su mnogo zanimljiviji, i tu može mnogo da se nauči - što na ljubavnom planu, što životne stvari. Iz svake te priče može se doneti zaključak koji će nam služiti u svakodnevnom životu.

Dok žene idu u šoping, muškarci sede, piju pivo i igraju PES. Žene konstruišu u glavi milion i jednu stvar kada su oni u pitanju, a ne shvataju koliko je sa njima sve jednostvano i prosto.

Ženske teme imaju uvek dva zaključka i više perspektiva gledanja određene priče dok oni imaju na sve imaju prost i iskren odgovor.

Uvek se nađu tu kada je teško, saslušaju i pomognu u najbitnijim i najtežim trenucima.

Druženje sa njima možete shvatiti lavovski i stalno je prisutan iskren osmeh.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / T.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.