Elena Karić ispisala dete iz škole, javnost je SATANIZOVALA, a sad se ponovo OGLASILA i ZAPUŠILA USTA SVIMA!
Briga je šta drugi pričaju o njoj, Foto: Printscreen/Instagram/elena.karamankaric

žestoka osuda

Elena Karić ispisala dete iz škole, javnost je SATANIZOVALA, a sad se ponovo OGLASILA i ZAPUŠILA USTA SVIMA!

Elenu je javnost žestoko osudila zbog odluke da sina ispiše iz škole

Objavljeno: 04.03.2018. 14:08h
  • 108

Elena Karaman Karić, ćerka Verice Rakočević i supruga Jugoslava Karića, izazvala je brojne kritike kada je objavila da je sina ispisala iz škole, kako bi učio u kućnim uslovima.

- Obrazovanje kod kuće je najbolja odluka koju sam ikad donela. Umesto da sedi satima u školskim klupama, naša učionica je tamo gde smo mi- u štali, u šumi, kraj vatre sa domorocima. Postoji li šta bolje od mogućnosti da budete divlji i slobodni, da vas odgajaju da budete ono što zaista jeste - napisala je Elena nedavno.

Međutim, iako ju je, pored brojnih komentara podrške, nekolicina osudila zbog ovog poteza, Elena ne staje već objavljuje novu poruku.

- Način na koji moja porodica i ja živimo za mnoge je nekonvencionalan, ali zar nije u tome lepota? Što smo svi različiti i što možemo tako da preispitijemo svoje lične sisteme vrednosti. Činjenica da živimo na selu, da smo vegani, trudimo se da doprinosimo podizanju vibracije u stvarnosti u kojoj smo se inkarnirali, putujemo učestvujući u ritualima i ceremonijama domoradačkih mudrosti, noćimo u hotelima od milion zvezdica (u šatorima pod zvezdanim nebom u prašumama) daleko je od onoga što se uklapa u sliku onoga ko bi u tuđim očima trebalo da budem kako bih savršeno interpretirala ulogu takozvane javne ličnosti i konzumeriste u hologramu ove materijalističke iluzije.. Kao i mnogima i meni je trebalo vremena da dođem do sebe i na tom putu sam prolazila kroz izazove interpretacija "modnih ikona", potrebe za posedovanjima i ego manifetlucima. Na tom putu sam hiljadu puta pronalazila i gubila sebe i puno puta se saplitala. Daleko sam više od toga, kao i svi mi. Svi smo deo božanskog kontinuuma i ima nas u svemu. Prelepo smo ogledalo jedni drugima za to ko smo i dokle smo na ovom putu u ovoj manifestaciji sebe stigli. Nije moje dete izašlo iz konvencionalnog školstva da bi bilo preduzetnik, već zato što sam odavno naučila da sam kao roditelj tu ne da im objasnim ko treba da budu, već da podstičem božanstvenost sa kojom su došli u ovu stvarnost. Da im pomognem da se razviju u autentičnog sebe. U slučaju mog najmlađeg sina u Eathkiper-a i Eco Warrior-a. Home Schooling ne znači da dete ne uči, već da biram curriculum kojim mu predstavljam znanje - napisala je Elena na svom Instagram profilu.

 

Poslednjih dana se pojavila nekolicina mojih takozvanih intervjua sto u dnevnoj sto u nedeljnoj stampi. Zahvalna sam svim divnim, dragim ljudima i novinarima koji su smatrali da je vest da sam ispisala dete iz konvencionalnog skolstva od velikog znacaja, tolikog da zauzme prostor koji po mom misljenju pripada nekom drugom, ali imam potrebu da istaknem da ni jedan od pomenutih intervjua na temu o kojoj je pisano nisam dala. Svi su proistekli iz posta na mom profilu i doradjeni izjavama u intervjuima od pre mnogo godina.Nacin na koji ja i moja porodica zivimo za mnoge je nekonvencionalan, ali zar nije u tome lepota ? Sto smo svi razliciti i sto mozemo tako da preispitijemo svoje licne sisteme vrednosti. Cinjenica da zivimo na selu, da smo vegani ,trudimo se da doprinosimo podizanju vibracije u stvarnosti u kojoj smo se inkarnirali, putujemo ucestvujuci u ritualima i ceremonijama domoradackih mudrosti, nocimo u hotelima od milion zvezdica ( u satorima pod zvezdanim nebom u prasumama ) daleko je od onoga sto se uklapa u sliku onoga ko bih u tudjim ocima trebalo da budem kako bih savrseno interpretirala ulogu tz javne licnosti i konzumeriste u hologramu ove materijalisticke iluzije..kao i mnogi i meni je trebalo vremena da dodjem do sebe, i na tom putu sam prolazila kroz izazove interpretacija “modnih ikona”,potrebe za posedovanjima i ego manifetlucima.Na tom putu sam hiljadu puta pronalazila i gubila sebe i puno puta se saplitala o cinjenicu da sam ja moja postignuca. Daleko sam vise od toga, kao i svi mi.Svi smo deo bozanskog kontinuuma i ima nas u svemu. Prelepo smo ogledalo jedni drugima za to ko smo i dokle smo na ovom putu u ovoj manifestaciji sebe stigli. Nije moje dete izaslo iz konvencionalnog skolstva da bi bilo preduzetnik vec zato sto sam odavno naucila da sam kao roditelj tu ne da im objasnim ko treba da budu vec da podsticem bozanstvenost sa kojom su dosli u ovu stvarnost.Da im pomognem da se razviju u autenticnog sebe. U slucaju mog najmladjeg sina u Eathkiper-a i Eco Warrior-a. Home Schooling ne znaci da dete ne uci vec da biram curriculum kojim mu predstavljam znanje.A to su Waldorf i Forest school

A post shared by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on

Bonus video:

Redakcija Espresa je trčala sa Igorom Kovačevićem u akciji SMS za kilometar!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media