DRUGI SAMIT: Vazduphoplovna industrija regiona sastaje se u Beogradu
Petar Vojinović, Foto: Promo

OZBILJNI PLANOVI

DRUGI SAMIT: Vazduphoplovna industrija regiona sastaje se u Beogradu

Prvi put će biti reči i o vojnom segmentu na panelu o vojnim helikopterima na kome će učestvovati predstavnici ratnih vazduhoplovstava zemalja iz regiona

Objavljeno:

Drugi po redu Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope (Southeast Europe Aviation Summit, skraćeno u nastavku SEAS) održaće se u Beogradu u Crowne Plaza hotelu, 8. i 9. marta 2018. godine, najavio je Tango Six Events.

Ovogodišnji SEAS će biti najveće okupljanje civilne i vojne vazduhoplovne industrije na našim prostorima. Do sada je za učešće prijavljeno preko 50 kompanija iz 20 zemalja. Očekuje se poseta preko 300 delegata.

Program počinje odvojenim prezentacijama Erbasa i Boinga. Učesnici će imati prilike da po prvi put na ovim prostorima čuju predviđanja i planove za region dva najveća svetska proizvođača aviona, kao i proizvođača regionalnih putničkih aviona koji će predstaviti svoje razvojne programe. Cezar Sančez Lopez, potpredsednik za jugoistočnu Evropu i Izrael, Erbas Grupa, imaće uvodno izlaganje sa posebnim osvrtom na obnavljanje flote helikoptera, dok će Jakob Funkenstajn, regionalni direktor za marketing, Boing, izneti najsveobuhvatniju predikciju kretanja globalnog tržišta putničkih aviona (Current Market Outlook) fokusiranu na region jugoistočne Evrope.

Prvi put će biti reči i o vojnom segmentu na panelu o vojnim helikopterima na kome će učestvovati predstavnici ratnih vazduhoplovstava zemalja iz regiona.

“Dijalozi, diskusuje i razmena znanja na samitu poput SEAS-a ključna su prilika za sve domaće, regionalne i međunarodne donosioce odluka u vazduhoplovnoj industriji da se povežu kako bi se u potpunosti iskoristio potencijal za rast u regionu. Tango Six, kao najuticajniji industrijski medij želi ovo da omogući i ove godine za to imamo podršku globalno najvažnijih kompanija” - rekao je Petar Vojinović, generalni direktor Tango Six Events, organizatora SEAS-a.

Programom na SEAS-u biće obuhvaćene i teme o civilnim helikopterskim operacijama (policijska, HEMS i SAR upotreba), zatim edukaciji u vazduhoplovstu, MRO (popravka, održavanje i remont) segmentu, obezbeđivanju u vazduhoplovstvu, regionalnim aerodromima, dronovima, kao i upotrebi novih tehnologija gde su svoju priliku pronašli i startapi iz regiona.

Ispred glavne sale gde će se održati paneli, biće postavljen izložbeni prostor sa štandovima gde će svoje proizvode i usluge izložiti 20 kompanija.

SEAS će okupiti međunarodne i regionalne vazduhoplovne kompanije, profesionalce i eksperte iz industrije koji su prepoznali jugoistočnu Evropu kao jedan od regiona sa najvećim potencijalom za rast u Evropi.

Više informacija i agendu možete pronaći na sajtu: www.seas.rs

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.