OBJAVLJENA IMENA DOBITNIKA PRIZNANJA: Vision city, Vision manager i Pro PR Info Award
Pro PR Awards, Foto: Promo

Poznati dobitnici

OBJAVLJENA IMENA DOBITNIKA PRIZNANJA: Vision city, Vision manager i Pro PR Info Award

Posebna komisija PRO PR Awards koja deluje u sklopu organizacionog odbora PRO PR konferencije danas je objavila imena dobitnika prestižnih priznanja PRO PR Awards u kategorijama Vision City, Vision Manager i PRO PR Infigo Award

Objavljeno:

S obzirom na to da se priznanja u kategorijama Vision City i Vision Manager dodeljuju gradu, odnosno menadžeru iz zemlje domaćina PRO PR konferencije, ovogodišnji dobitnici u spomenutim kategorijama su Grad Novi Sad i Andrej Jovanović.

Vision City priznanje se dodeljuje gradu čije rukovodstvo je prepoznalo važnost kontinuiranog upravljanja komunikacija u svrhu ostvarivanja pozitivnog imidža i publiciteta i u inostranstvu, dok je priznanje Vision Manager namenjeno menadžeru u zemlji domaćinu koji razume važnost profesije odnosa s javnošću za potrebe brendiranja, marketinga i promocije svojih proizvoda i usluga u zemlji i inostranstvu.

Prošle godine, utemeljeno je i posebno priznanje PRO PR Infigo Award koje direktno dodeljuje predsednik organizacionog odbora, Danijel Koletić, a namenjeno je pojedincu koji je na poseban način doprineo razvoju komunikacijske industrije. Ovogodišnja dobitnica ovog prestižnog priznanja je Marija Vićić.

Svečana dodela priznanja održaće se 13. aprila 2018. godine u hotelu Mona na Zlatiboru u Srbiji, u sklopu 16. PRO PR konferencije. Tom prilikom, biće uručena i priznanja za preostalih 23 dobitnika čija su imena objavljena početkom ove godine, poručuju iz organizacionog odbora PRO PR konferencije i PRO PR Awards.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Dragiša Ivelja, bivši Titov špijun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.