IDEALNA PRILIKA ZA MLADE I AMBICIOZNE STUDENTE: Dvanaesti Case Study Show!
Dvanaesti Case Study Show!, Foto: Promo

NE PROPUSTITE!

IDEALNA PRILIKA ZA MLADE I AMBICIOZNE STUDENTE: Dvanaesti Case Study Show!

Studenti se takmiče u rešavanju studije slučaja koju zadaje jedna ili više kompanija učesnica...

Objavljeno:

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade dvanaesti put zaredom organizuje projekat ’’Case Study Show 2018’’ koji će se održati od 3. do 10. marta u opštini Stari grad, na Fakultetu organizacionih nauka i u hotelu Metropol Palace.

Case Study Show je manifestacija edukativno-takmičarskog karaktera koja pruža idealnu priliku svim mladim i ambicioznim studentima da zakorače u poslovni svet i da teorijsko znanje stečeno tokom studija primene u praksi. Studenti se takmiče u rešavanju studije slučaja koju zadaje jedna ili više kompanija učesnica. Ona predstavlja realan poslovni problem, a najuspešnije takmičare očekuje program prakse, treninga ili organizacije specijalnog događaja u kompaniji za koju su rešavali studiju slučaja.

Pre zvaničnog otvaranja projekta, 3. i 4. marta, održaće se Predavanja, jedan deo Case Academy-a na Fakultetu organizacionih nauka. Case Academy je deo projekta namenjen najpre studentima početnih godina studija i onima koji nemaju iskustva u rešavanju studije slučaja. U okviru četiri radionice, tri predavanja i treninga, studenti će imati priliku da od stručnjaka iz ove oblasti nauče nešto više o načinu na koji bi trebalo da pristupe rešavanju realnog poslovnog problema.

Dvanaesti Case Study Show!
Dvanaesti Case Study Show!foto: Promo

Studenti svih fakulteta Beogradskog univerziteta mogu 6. marta posetiti opštinu Stari grad, gde će se održati Meet Up, koji studentima pruža mogućnost da u neformalnoj atmosferi razgovaraju sa predstavnicima svih kompanija učesnica, ostvare značajne kontakte, kao i da se bolje informišu o njihovom poslovanju.

Tribina Show (me) business, koja će se takođe održati 6. Marta, u opštini Stari grad je ono što izdvaja ovogodišnji Case Study Show u odnosu na prethodne. Otvorena je za sve studente Beogradskog univerziteta!

U okviru drugog dela Case Academy-a, Case Room-a, 8. i 9. Marta na Fakultetu organizacionih nauka učesnici će imati priliku da naučeno i primene u rešavanju jedne studije slučaja u timova od po četiri člana. Za rešavanje poslovnog problema imaju četiri sata, nakog čega se bira pobednički tim.

Paralelno sa Case Room-om, 8. i 9. marta, održava se i Business Case, glavni i najveći deo projekta koji podrazumeva rešavanje studije slučaja iz oblasti poslovanja kompanija učesnica. Učesnici se takmiče u timovima od po četiri člana i imaju pet dana da reše zadatu studiju slučaja, nakon čega se takođe bira pobednički tim.

Speed Dating će se održati 10. marta u hotelu Metropol Palace i ovaj deo projekta predstavlja kratak intervju na kom će zainteresovani učesnici imati priliku da se po drugi put upoznaju sa predstavnicima kompanija, ovog puta u formalnoj atmosferi i steknu korisna znanja. Nakon Speed Dating-a sledi svečano zatvaranje projekta.

Projekat okuplja oko sebe mlade ljude različitih veština i interesovanja, koji su spremni da zajedničkim snagama u timskom radu dođu do najboljeg rešenja.

Za više informacija posetite zvaničan sajt www.estiem.org.rs. ili pošaljite mail na marija.minic@estiem.org.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.