Beograd - evropski centar agilnosti i liderstva za 21.vek
Agile Serbia Konferencija je najveći događaj na temu Agilnog pristupa razvoju proizvoda u SEE regionu, Foto: PROMO

spremite se

Beograd - evropski centar agilnosti i liderstva za 21.vek


Agile Serbia Konferencija je najveći događaj na temu Agilnog pristupa razvoju proizvoda u SEE regionu!

Objavljeno:

Treću godinu zaredom, Madlenianum (Beograd) će biti mesto susreta svetski poznatih IT i Agile stručnjaka! Agile Serbia Konferencija će se održati 27.

aprila, a u fokusu će biti teme: Agilne metodologije, lidestvo i razvoj softvera.

Agile Serbia Konferencija je najveći događaj na temu Agilnog pristupa razvoju proizvoda u SEE regionu! Prošlogodišnju konferenciju posetilo je preko 500 učesnika iz 12 evropskih zemalja.

Ovaj podatak svrstao je Agile Serbia Conference u evropski brend, prepoznatljiv posebno u IT industriji, u kojoj je primena Agilnih metodologija najzastupljenija. Agilni pristup, koji beleži konstantan trend rasta, u svetu i kod nas, pridaje veliku važnost saradnji sa klijentima i brzom odgovoru na promene i zato njegovi osnivači i zagovornici tvrde da je odličan za kompleksne projekte razvoja. Organizatori za ovu godinu najavljuju predavanja i diskusije na tri scene, Coaching Corner i mnoga iznenadjenja koja će konferenciju učiniti još interaktivnijom.

Najveća zvezda i keyonte ovogodišnje konferencije je Bob Hartman, poznatiji kao „Agile Bob“! Bio je član upravnog odbora Scrum Alliance (krovne organizacije za Scrum u svetu) za 2015. godinu i sarađivao je sa više od 100 poznatih svetskih kompanija. Svojim predavanjem „Zašto liderstvo i agilnost idu ruku pod ruku u 21. veku“ otvoriće konferenciju. Pored njega, na EPIC (glavnoj) sceni će još nastupiti: Marcello Duarte, Marc Löffler, Karl Scotland, Olaf Lewitz i Ángel Medinilla.

Na DEV sceni vodiće se diskusije o trenutno aktuelnim temama iz sveta agilnog razvoja proizvoda. Na EXE sceni možete očekivati interaktivne radionice koje uvek izazivaju veliko intere sovanje među posetiocima.

Coaching Corner je namenjen neformalnim razgovorima Agile trenera i učesnika konferencije, i razmeni iskustva između njih. Pored svega pomenutog, organizatori najavljuju „premijeru“ aplikacije za biznis match making! Aplikacija je proizvod pokrovitelja konferencije, domaće IT kompanije Puzzle Software. S obzirom da je Agile Serbia Konferencija događaj namenjen kako programerima, tako i različitim nivoima menadžmenta, u Puzzle Software-u veruju da će učesnicima ova aplikacija pomoći da stvore nove poslovne kontakte, razmene ideje i naprave prve korake ka novim projektima zajedničke saradnje.

Brojne kompanije su prepoznale značaj konferenije za Agile i IT zajednicu u SEE regionu. Ističu se kompanija Endava (zlatni sponzor), Quantox Technology (srebrni sponzor) i Scrum Allinace (specijalni sponzor).

Prijave za konferenciju su otvorene. Inače, Agile Serbia Conference je završni događaj Agile Month- a, serije edukacija posvećenih Agilnom razvoju softvera. Više informacija je dostupno na sajtu www.agile-serbia.rs/conference/april- 2018/. Budite agilni, vidimo se 27. aprila!

BONUS VIDEO:

Igrali smo stare arkadne igrice na Infogamer-u u Zagrebu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.