Započnite svoj novi život u modernom kompleksu na obali Tamiša (FOTO)
Foto: Promo

stanovi po svačijoj meri

Započnite svoj novi život u modernom kompleksu na obali Tamiša (FOTO)

Rešavanje stambenog pitanja jedno je od najstresnijih događaja u životu svakog adolescenta

Objavljeno: 10:22h

Koji je pravi balans između cene i kvaliteta, kako da centar Beograda ne bude daleko, kako da kraj u kome se kupi stan ima sve što je jednoj mladoj, modernoj osobi potrebno za kvalitetan život samo su neka od pitanja.

Međutim, rešenje stambenog „problema“ vam je od sada na dohvat ruke. Vaš pravi izbor za kupovinu stana je Tamiš Kapija.

Život u ovom kompleksu, na samo 20 minuta vožnje od centra Beograda, pružiće vam sve neophodno za savremeni koncept života. Stanovi odličnog kvaliteta, pogled na reku Tamiš, neposredna blizina centra Pančeva i centra srpske prestonice, samo su neki od kvaliteta ovog stambeno-poslovnog objekta.

foto: Promo

U samom kompleksu nalaze se teretana i kros fit centar, pa ćete moći da negujete svoje zdrave sportske navike na korak od svog novog doma. Ukoliko ste ipak osoba koja voli da provodi vreme na svežem vazduhu, obala reke Tamiš sa uređenim kejom je idealno rešenje za vas.

foto: Promo

Koliko puta ste nakon posla morali da otkažete viđanje sa prijateljima samo zato što vam previše vremena iziskuje dolazak do mesta nalaženja? U samom kompleksu Tamiš Kapije nalazi se i kafići, te ćete u vremenu sa prijateljima moći da uživate natenane. U okviru ovog stambenog kvarta nalazi se i veliki supermarket na više od hiljadu kvadrata koji ima u ponudi sve što vam je neophodno – od svežeg voća i povrća, do najbolje selekcije vina, ukoliko volite da svoj dan završite uz čašu crnog vina.

foto: Promo

Konačno, ni obaveza plaćanja računa više neće biti još jedna odgovornost koja nas krajem svakog meseca umara. Sa poštom i menjačnicom koje se nalaze na dva minuta hoda od same zgrade, plaćanje računa nikada nije bilo brže.

foto: Promo

Odluke o određenom načinu života donosimo svakodnevno. Kupovina stana na prestižnoj lokaciji u Tamiš Kapiji je definitivno ona koju možete doneti najbrže, jer vam garantuje ne samo kvalitetno stanovanje, već i kvalitetno ispunjen život sadržajima koje nudi. Zato neka baš danas bude dobar dan za novi stan!

foto: Promo

Više informacija možete pronaći na sajtu www.tamiskapija.com ili putem telefona 011/3539-578.

Bonus video:

Provozali smo se kroz Gomilice, najbogatije gastarbajtersko selo u Srbiji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.