STUDIO B: Zaprepašćeni smo prijavom DS protiv Siniše Malog
Foto: Promo

sporna prodaja!?

STUDIO B: Zaprepašćeni smo prijavom DS protiv Siniše Malog

Dodaje se da Studio B "razume da u Demokratskoj stranci žele da zaborave svoju ružnu prošlost, zbog koje polako nestaju sa političke scene i da im nedostaju vremena kada su se prema Studiju B, dok je bio javno preduzeće, ponašali kao prema svojoj privatnoj svojini"

Objavljeno:

Studio B danas je saopštio da je "zaprepašćen" činjenicom da je Demokratska stranka podnela krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Siniše Malog jer smatra da je zloupotrebio službeni položaj prilikom prodaje te medijske kuće. "I samoj Demokratskoj stranci, i onom što je od nje ostalo, jasno da je svaka reč njihove krivične prijave čista laž. Politikanstvo koje DS pokazuje i ovakvim odnosom prema potpuno čistoj privatizaciji Studija B, dovelo ih je na rub političke propasti", navodi se u saopštenju. Dodaje se da Studio B "razume da u Demokratskoj stranci žele da zaborave svoju ružnu prošlost, zbog koje polako nestaju sa političke scene i da im nedostaju vremena kada su se prema Studiju B, dok je bio javno preduzeće, ponašali kao prema svojoj privatnoj svojini".

"Razumemo i da im ne odgovara ovakav Studio B, oslobodjen direktnog uticaja politike i kritičan prema svim zloupotrebama i kriminalnim radnjama za koje odgovaraju, ili će tek odgovarati perjanice Demokratske stranke", naveo je Studio B. Antikorupcijski tim DS juče je podneo krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Beograda Siniše Malog u kojoj je navedeno da je kao gradonačelnik znao ili je morao da zna da je javna prodaja Studija B zakazana za avgust 2015. godine, a on je samo mesec dana pre toga doneo odluku da se iz budžetske rezerve grada prenese 60 miliona dinara na račun te medijske kuće. Istovremeno su, kako tvrdi DS, donete odluke da se pokriju dugovi Studija tako da je tih 60 miliona sačekalo nove vlasnike Studija B, čime je oštećen budžet grada Beograda i Studio B faktički poklonjen privatnim vlasnicima.

Bonus video:

GRMELI PLOTUNI SA KALEMEGDANA: Pogledajte počasnu paljbu gardista Vojske Srbije!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.