SRBIJO, USTANI! Pomozimo malom Stevanu koji boluje od cerebralne paralize!
Jedanaestogodišnji Stevan danas ne hoda, ima dioptriju -10, ali pored toga je mentalno očuvan, razumljivo govori i pohađa redovnu školu, Foto: Promo

drugari jedva čekaju da Stevan dođe u školu

SRBIJO, USTANI! Pomozimo malom Stevanu koji boluje od cerebralne paralize!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Stevana Stanisavljevića (11)

Objavljeno:

Stevan je rešio da malo ranije upozna svoje roditelje. Na rođenju ocenjen je visokom ocenom, imao je 1,200 kg, normalno se razvijao, ali dve nedelje od rođenja kreće njegova borba.

Ovaj presladak dečak dobio je obostranu upalu pluća, zatim je nastupila sepsa koja je zahvatila mozak, preležao je bakterijski meningitis, ali ipak se izborio i uspeo da napreduje.

Na redovnoj kontroli, kad je Stevan imao godinu dana, ustanovljeno je da ima psiho-motorni problem, a tri godine kasnije da je njegova dijagnoza cerebralna paraliza.

Jedanaestogodišnji Stevan danas ne hoda, ima dioptriju -10, ali pored toga je mentalno očuvan, razumljivo govori i pohađa redovnu školu.

U ovoj borbi Stevanova najveća podrška je njegova starija sestra, ali i drugari koji jedva čekaju da Stevan dođe u školu kako bi ga vozili u kolicima po školskom dvorištu.

Kako bi njegovo stanje napredovalo, neophodno je da Stevan odlazi kontinuirano na rehabilitacije. Zbog finansijske situacije u kojoj se Stevanovi roditelji nalaze, neophodna im je naša pomoć.

Pomozimo Stevanu! Upišimo 251 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i uplatom na linku e-doniraj.

Upiši 251 i pošalji SMS na 3030

Cena poruke je 200 din (PDV se ne naplaćuje)

Uplati na račune:

Dinarski: 160-463446-39

Devizni: 00-540-0001939.1

IBAN broj: RS35160005400001939127

Bonus video:

ŠARULJA MU OPRALA AUTO!Ništa nije moglo da zaustavi kravu u želji da očisti unutrašnjost kola

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.