U BEOGRADU VLADA POMAMA ZA TRANSVESTITIMA: One su najpopularnije među srpskim prostitutkama!
Foto: Profimedia

zakoni ulice

U BEOGRADU VLADA POMAMA ZA TRANSVESTITIMA: One su najpopularnije među srpskim prostitutkama!

Novi trendovi vladaju na ulici Beograda - jedna vrsta "prodavačica ljubavi" sve popularnija

Objavljeno: 20:31h

Tržište seksualnih usluga u Srbiji posluje godinama unazad. Prodavačice ljubavi koje sa ćoškova nude divlje strasti, postale su sve učestalija pojava na ulicama prestonice, pa čak i u po bela dana!

Najvidljiviji vid prostitucije u Srbiji svakako je ulična prostitucija. Ulične prostitutke dolaze iz najnižih društvenih slojeva, a osim ovim zanatom bave se i sitnim prevarama i krađom. Među prodavačicama ljubavi ima maloletnica, ali i starijih dama. Recimo, na Konjarniku ordinira gospođa Rada koja ima preko 50 godina.

Naša sagovornica prisustvovala je sceni koja ju je, kako sama kaže, blago rečeno zaprepastila. Naime, u blizini Ekonomskog fakulteta primetila je dve "dame" koje prodaju svoje telo. Na kraju se ispostavilo da su u pitanju jedna "dama" i jedan transvestit.

Prema rečima naše sagovornice, transvestita su u roku od sat vremena "pokupila" tri različita automobila, dok je devojka sve vreme čekala...

- Ispod Plavog mosta ima nekoliko devojaka koje rade "na smenu" i jedan transvestit, koja ruku na srce, otpozadi izgleda kao najbolja riba! Ali, kada je progovorio ostali smo u čudu. Dubok i grub glas odmah nam je otkrio da dotičn(i) ima adamovu jabučicu - priča naš izvor.

Izvesna Maja (umetničko ime) sada prodaje svoje telo, a nekada je radila u kantini u policijskoj stanici Milana Rakića.

"Fan fekt"

Najtraženija "roba" koja se odala prostituciji u Beogradu su postali transvestiti. A pošto su traženi, onda su i skuplji. Transvestiti jako vode računa o svom izgledu, a sa kolegama iz branše se ne vole, tvrdi naš dobro upućen izvor.

Svaka od devojaka ima svoj "reon". Naime, kako smo saznali tokom "boravka" u beogradskom naselju Konjarnik, uglavnom jednu ulicu drže najviše dve devojke. Makroi stoje sa strane i posmatraju. Tako se prostitutke štite od nasilnih mušterija, ali ih ovako i makroi "drže na oko".

Po nepisanom pravilu među devojkama uvek postoji "šefica", ona koja ima najviše poverenja kod makroa, a tu su i njegovi ljudi koji obilaze teren, tako da je devojci gotovo nemoguće da prećuti stvarnu zaradu.

Makroi i devojke obično dele novac po principu pola-pola. Žene se prostitucijom bave najčešće iz ekonomskih razloga, ali ima i onih koje žele da na brz način dođu do novca.

Ulična prostitucija u Beogradu obavlja se na nekoliko "glavnih" lokacija: na autoputu Beograd - Niš kod "Plavog mosta", oko železničke stanice u "picinom parku", na parkinzima velikih supermarketa...

Noćne dame svoje usluge pružaju u stanovima ili sobama u kojima one stanuju, u žbunju, automobilima, a cena se kreće od 1.000, 2.000 dinara, pa naviše - u zavisnost od toga koji je tip usluge.

Naravno, kao i u svakom poslu, od vrste "robe" i mesta gde se posao obavlja, zavisi i cena. Tako da, ko želi da provede sat sa elitnom damom, to zadovoljstvo će koštati od 200 evra pa naviše.

BONUS VIDEO:

ŽENA KOJU SANJA SVAKI MUŠKARAC! Mislili ste da ne postoji? Dozvolite da vam je predstavimo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.