Poznatog muzičara UJEO RAZULARENI PAS vlasnika studija! Ovo se već dešavalo, ali sada umalo da bude kobno! (FOTO)
Muzičar je srećom prošao sa lakšim povredama, Foto: Printscreen/Facebook/Sloba Dragovic

ovo je strašno

Poznatog muzičara UJEO RAZULARENI PAS vlasnika studija! Ovo se već dešavalo, ali sada umalo da bude kobno! (FOTO)

Gazda kaže da pas nije agresivan, ali da je teritorijalan i da je već ujeo nekoliko ljudi

Objavljeno: 12:40h

Slobodan Dragović, klavijaturista, kompozitor i aranžer iz Beograda, koji je sarađivao sa mnogim cenjenim muzičarima Srbije i regiona ( Vladan Vučković Paja, Dragan Jovanović Krle, Josip Boček, Bata Kostić, Maja Odžaklievska, Ogi Radivojević, Marija Šerifović, Dejan Pejović…), zadobio je lakše telesne povrede nakon što ga je ispred muzičkog studija u blizini stadiona Obilić ujeo pas.

Kako naši izvori otkrivaju, pas je i ranije, i to u više navrata napadao ljude, a njegov vlasnik nije preduzeo ništa po tom pitanju. Da stvar bude još gora - ne zna se ni da li je vakcinisan!

Nesrećnom muzičaru, dotični se samo kratko izvinio, a Slobodan je na svom Fejsbuk profilu detaljno objasnio šta mu se dogodilo i kako je do napada došlo.

- Danas me je ujeo pas, nemački ovčar, za butinu, u dvorištu studija Shoom. Na kapiji stoji tabla sa upozorenjem, i pas jeste režao, ali sam računao da me neće ujesti, kao što me ni jedan pas do sada nije. Nisam, kao debil, uleteo na kapiju, nego polako, komunicirajuci sa psom mirno, ali on je pritrčao, zarežao i ujeo me.

Držao me je u čeljusti par sekundi, a onda pustio da izađem na kapiju. Rana nije mala, nekoliko cm u prečniku, dosta tragova od zuba, i relativna količina krvi. Krv je odmah stala, ali sve ukupno nije nimalo prijatno iskustvo!

Pa ipak ne boli rana toliko, koliko boli i ljuti (ne)reakcija vlasnika studija/psa. On je izašao, zatvorio psa tamo gde ga inače zatvara kad očekuje klijente, nije ga ni malo istukao. Taj klinac mi se jeste izvinio, dao mi alkohol, vatu i flaster, ali nije baš puno pokazao iskrenog izvinjenja.

Kaže da pas nije agresivan, ali da je teritorijalan i da je već ujeo nekoliko ljudi. Kaže da je sigurno vakcinisan, jer je pas stigao iz Engleske, ali nije siguran da je vakcinisan ove godine, jer je keva na selu, pa tako ne može ni da nađe papire od psa.

Suštinski, on smatra da sam ja kriv sto sam ušao, a znao sam da je pas opasan. Što ga nisam prvo nazvao na telefon. Smatra da nije odgovoran za svog psa. Na mestu koje je kao javno, kao biznis, kao uslužno, kao mesto gde ljudi dolaze. On, kao, sve vreme govori da mu je žao, ali ja nekako nisam baš uspeo da osetim njegovu "žal".

Nije ponudio da me odveze u ambulantu na antitetanus, ni da plati taj lek, ni da plati štetu na jakni i pantalonama. Dakle, samo "izvini". Da li je to dovoljno?

Bonus video:

OVO JE MOST U MLADENOVCU ZBOG KOG SE ZORANA MIHAJLOVIĆ MNOGO IZNERVIRALA: Rok bio 75 dana, a ni nakon skoro 300 nije gotov!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.