PREDRAG JE USTAO IZ MRTVIH I HTEO DA SE POVERI ĆERKI! Kad su ga videli, svi su pobegli iz sobe, OSIM KUMA!
Nesrećni čovek umalo da bude živ sahranjen, Foto: Privatna arhiva/ Kurir

zamalo da ga živog zakopaju

PREDRAG JE USTAO IZ MRTVIH I HTEO DA SE POVERI ĆERKI! Kad su ga videli, svi su pobegli iz sobe, OSIM KUMA!

Predrag Gostiljac (75), koji umalo nije živ sahranjen jer ga je doktor proglasio pokojnim, pokušao je da razgovara sa članovima porodice u čačanskoj bolnici, ali nije mogao

Objavljeno:

Priča o 75- godišnjem poljoprivrednom penzioneru iz Lipnice nadomak Čačka, kojeg je ekipa Hitne pomoći proglasila mrtvim, a on posle nekog vremena vaskrsnuo, šokirala je građane Srbije.

Tragikomičnu situaciju kroz koju je prošao ljudi su komentarisali s ljutnjom, ogorčeni na propust lekara, a čovek koji umalo nije živ sahranjen i kojeg su familija i prijatelji već počeli da oplakuju smešten je potom u čačansku bolnicu. U poseti su mu juče bili ćerka i sin, ali on je bio veoma loše.

Hitna krije grešku

- Iz koronarne jedinice je prebačen na interno odeljenje, gde je rodbini omogućeno da ga poseti. Izgleda dosta lošije u odnosu na četvrtak, kada se sve izdešavalo. Sa ćerkom i sinom nije uspeo da progovori ni reč, a želeo je. Upinjao se da im nešto kaže, ali nije uspeo - ispričao je Saša, Predragov zet.

U čačanskoj bolnici je rečeno da je na odeljenje primljen kao dijabetičar, da se njegovo zdravstveno stanje prati, ali nikakve prognoze niti druge komentare nisu želeli da daju. Iz Doma zdravlja, u okviru kojeg funkcioniše Služba hitne pomoći, ponovo se nisu oglašavali povodom grubog propusta svog lekara koji je porodici izdao smrtovnicu, a kada je Gostiljac „oživeo“, tražio je da mu je vrate.

Podsetimo, zet Saša je pričajući o ovom slučaju rekao da je Predragov prvi komšija i kum Tomo Milutinović primetio da se „mrtvacu“ pomera najpre stomak, a zatim i prst.

Kume, nisam najbolje

- Gotovo svi su pobegli iz sobe u kojoj je ležao „pokojnik“, ali kum je bio priseban i odmah su ponovo pozvali Hitnu pomoć. Kum ga je pitao: „Predo, kako si?“, a on mu je s kreveta odgovorio: „Nije baš najbolje, ali dobro sam“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.