KOBNA GREŠKA PRODUKCIJE! U kvizu pitali ko peva pesmu Marakana, on TAČNO odgovorio, a onda... (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen / SerbiaTV

šou program

KOBNA GREŠKA PRODUKCIJE! U kvizu pitali ko peva pesmu Marakana, on TAČNO odgovorio, a onda... (VIDEO)

Ovo zaista nikad nismo videli u srpskim kvizovima!

Objavljeno:

Novi kviz "Totalni obrt" na Top kanalu za kratko vreme je stekao popriličnu popularnost. Kao i u svakom drugom kvizu, dešavaju se zanimljive, nepredviđene situacije, pa i greške. Jedna od njih je posebno privukla pažnju.

Takmičar Miloš je pokazao najveće znanje u devetoj epizodi i na kraju je, kako pravila kviza nalažu, ostao sam u igri "Totalni obrt" sa do tada osvojenih 24.200 dinara.

U poslednjoj igri takmičar odgovara na deset pitanja. Svaki tačan odgovor uvećava sumu za deset odsto, a netačan je isto toliko smanjuje.

Sve se odvijalo uobičajeno do osmog pitanja. Milošu je tada postavljeno pitanje "Ko peva pesmu 'Marakana'? On je dao odgovor koji bi, verovatno, i većina vas dala - Boban Zdravković.

Mnogo godina posle njega je, međutim, pesmu nazvanu "Marakana" snimila i Rada Manojlović i - to je bio odgovor koji bi produkcija uvažila kao tačan, a Milošev nije prihvatila!

On je na kraju ostao sa 19.360 dinara.

To, međutim, nije bilo sve! Momak iz Ivanjice je ušestvovao i na početku sledeće epizode, a voditeljka, Milena Vasić, odmah je ispravila nepravdu.

Atraktivna glumica je uputila izvinjenje takmičaru.

- Da li hoćete vi da kažete vi ili ja o čemu se radi? - pitala je Miloša.

- Bolje vi - džentlmenski je uzvratio on.

Voditeljka je zatim objasnila da se njegov odgovor naknadno priznaje kao tačan, pa je on, zapravo, završio na sumi koju je imao pre poslednje igre - 24.200 dinara. Pravda je time bila zadovoljena.

Pogledajte od 44:40 kako je Miloš igrao poslednju igru u svojoj prvoj epizodi, i kako je to izgledalo kad je upitan za "Marakanu":

BONUS VIDEO:

ESPRESO INTERVJU: Dragiša Ivelja, bivši Titov špijun

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.