Malo hleba i kolut salame za bolesnike! Bedan doručak u pančevačkoj bolnici! (FOTO)

bruka i sramota

Malo hleba i kolut salame za bolesnike! Bedan doručak u pančevačkoj bolnici! (FOTO)

- Direktor sam bolnice, ali pacijentima ne zavirujem u tanjire te zato ne znam šta oni jedu, rekao je Nebojša Tasić za Espreso
Objavljeno: 10:32h

Opštepoznato je da hrana u srpskim bolnicama nije baš najukusnija i najkvalitetnija. Tako veoma često možete videti, kako po portalima, tako i po društvenim mrežama, slike i komentare građana na tu temu. Srpske bolnice izgledaju i ovako: Iznad uneređenih pacijenata lete golubovi! (FOTO) Tako je i čitalac Espresa poslao nama sliku svog doručka - ovog puta iz pančevačke bolnice. U maloj činijici našlo se jedno parče hleba namazano margarinom i kolut salame.

Espreso.co.rs
Tim povodom kontaktirali smo rukovodstvo bolnice - i dobili smo odgovor od direktora Nebojše Tasića. - Ne znam da li je u pitanju obrok iz naše bolnice. Direktor sam bolnice, ali pacijentima ne zavirujem u tanjire te zato ne znam šta oni jedu. Možete da dođete da slikate ako želite. Nezahvalna su pitanja kvaliteta obroka u bolnicama, jer neko nema ni to kod kuće. A u ostalom, oni su ovde došli da se leče - i to je naš jedini cilj, rekao je direktor u kratkom telefonskom razgovoru. (S.T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.