Poznavali Hendriksa, šili za Santanu i Zapu, a u Beogradu zarađuju na ulici! (FOTO) (VIDEO)

Preko trnja do zvezda i nazad

Poznavali Hendriksa, šili za Santanu i Zapu, a u Beogradu zarađuju na ulici! (FOTO) (VIDEO)

Beka i ja smo u Londonu otvorili krojačku radnju, šili odeću od kože zmija, krokodila i noja. Jednom je Hendriks došao u našu radnju i poručio crne čizme. Uzeli smo mu otisak, ostavio je depozit a dva dana kasnije - preminuo!
Objavljeno:
Oni nisu obični penzioneri. Ne gledaju Dnevnik i ne igraju loto. budni svakog dana do pet ujutru jer surfuju po internetu i - sviraju stari dobri rokenrol.
Ivan Mladenov Vanča (73) i Mladen Mladenov Beka (68) rokeri u duši
majka je bila šnajderka, a otac obućar, pa smo od njih nasledili smisao za dizajn Beka i ja u Londonu otvorili krojačku radnju
Veseli, nasmejani, rado se prisećaju vremena kada su šili garderobu za mnoge poznate rokere. U početku smo šili sve od kože i krzna, nezavisno od koje je životinje, a kasnije smo se preorijentisali i šili odeću isključivo od kože egzotičnih životinja - zmija, krokodila i noja Santana im je dolazio svake godine, a svraćali su i Džimi Hendriks, Ozi Ozborn, Frenk Zapa...
Džimi Hendriks je jednom prilikom došao u našu radnju i poručio obične crne čizme Dva dana kasnije je preminuo
Santana, iako je već milioner, bio je kulturan i fin
.
Jednom je kupio žaket, drugi put kaput od jelenske kože sa kragnom od anakonde. Voleo je taj stil, rese, nitne i kožu - koji su bili naš zaštitni znak - priča Beka, pokazujući kožni prsluk koji mu je brat sašio.
Frenk Zapa
Printscrin/Youtube/TheMuffinMan1894
- Bio je izuzetno smešan kao pojava, iako je bio genije od čoveka Uz penziju, kažu, svaki dinar dobro dođe
Uprkos godinama, ova braća imaju velike planove za budućnost. Imaju viziju o novoj krojačkoj radnji - ovog puta u srcu Beograda. napravili bi pravu revoluciju u modi. ako na ljudima oko sebe uskoro vidite kožnu garderobu, rese, nitne i rajsfešluse - znajte ko je kriv za to!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.