DA DULE ŽIVI SAMOSTALNO! Pomozimo ovom predivnom dečaku sa borbom koja mu predstoji
Foto: Budi human

budimo humani!

DA DULE ŽIVI SAMOSTALNO! Pomozimo ovom predivnom dečaku sa borbom koja mu predstoji

Do danas traje borba da se rehabilitacijama i radom izvuče maksimum iz ovog predivnog dečaka

Objavljeno:

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Dušana Vukosavljevića (2014).

Dušan je prevremeno rođeno dete. Zbog gubitka plodove vode, porođaj je izvršen u sedmom mesecu, carskim rezom. Prvih mesec dana života provodi u inkubatru. Nedostatak kiseonika na rođenju i krvarenje na mozgu nablažeg stepena su ipak ostavile posledice.

Od četvrtog meseca Dušan redovno ide na radnu i fizikalnu terapiju, ali uz spor napredak. Porodica se nadala da je kašnjenje u razvoju posledica prevremenog porođaja. Međutim, sa osamnaest meseci Dušan dobija konačnu dijagnozu – cerebralna paraliza.

Do danas traje borba da se rehabilitacijama i radom izvuče maksimum iz ovog predivnog dečaka. Dušan još uvek ne govori, ali ono što razume i zna da pokaže, potvrđuje da je intelektualno očuvan.

Omogućimo Dušanu odlazak na operaciju i neophodne rehabilitacije, hipoterapiju, hidroterapiju, logopeda, pomagala kako bi ostvario dalji napredak i uskoro naučio da sedi, stoji, hoda i bude što samostalniji.

Pomozimo Dušanu! Upišimo 394 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Dušanovu samostalnost! Budimo humani!

Bonus video:

Halabuka oko Nemanjića, a Beograđani ovo kažu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.