HIT LETA PATRA, PELOPONEZ: Luksuzni hoteli po ceni apartmana!
Iskoristite sniženja u Travelland-u!, Foto: Promo

letovanje 2018

HIT LETA PATRA, PELOPONEZ: Luksuzni hoteli po ceni apartmana!

,,Travelland” je već uveliko počeo sa ,,first minute” popustima na mnogobrojne
hotele u svojoj ponudi a ovog puta su izdvojili dva hotela za koje važi veliko interesovanje!

Objavljeno:

Da li razmišljate o letovanju? Iako je do kraja zime ostalo još dosta vremena idealan je trenutak da počnete da razmišljate o letnjem godišnjem odmoru jer su u toku ogromna sniženja!

,,Travelland” je već uveliko počeo sa ,,first minute” popustima na mnogobrojne hotele u svojoj ponudi a ovog puta su izdvojili dva hotela za koje važi veliko interesovanje. U pitanju su Poseidon Palace i Poseidon Hotel na Peloponezu! Na severu Peloponeza, najvećeg grčkog poluostrva nalazi se Patra, treći po veličini grad u Grčkoj. Od Atine je udaljena oko 215 kilometara u pravcu zapada. Odlikuje se neoklasičnim zgradama, katedralama, muzejima, a barovi i fantastičan noćni život čine ovaj grad jedinstvenim. Obala na koju izlazi Patra je razuđena, čista, s lepim plažama i kristalno plavim morem.

Kristalno plavo more
Kristalno plavo morefoto: Promo

Na samo dvadesetak minuta od centra Patre nalazi se impresivan hotel Poseidon Palace sa 4 zvezdice. Nadaleko je poznat po gostoprimljivosti i besprekornoj organizaciji a u kombinaciji sa živopisnim pejzažima koji ga okružuju čini idealno mesto za odmor. Sve sobe i apartmani su udobni, klimatizovani, moderno opremljeni i uređeni tako da zadovolje svakog gosta.

Luksuzni hotel
Luksuzni hotelfoto: Promo

Zaštitni znak Poseidon Palace hotela je njegov čuveni restoran Waves. Veliki izbor kulinarskih specijaliteta i njihov vrhunski ukus svakodnevno ubiraju simpatije gostiju. U hotelu Poseidon Palace mogu uživati i ljubitelji fitnesa i saune a one najmlađe uvek obraduje dečiji deo napravljen samo za njih. Interesantni su i prelepi spoljni bazen i poseban bazen za decu, kao i bar na bazenu gde svi gosti mogu uživati u plivanju uz osvežavajući sok ili koktel. Besplatan bežični internet je dostupan u čitavom hotelu.

Letnji raj
Letnji rajfoto: Promo

U turističkoj agenciji ,,Travelland” trenutno su aktuelni popusti pa u ovom luksuznom hotelu možete letovati po sniženoj ceni. Do 20. januara važi i specijalna akcija uz koju je dinarski deo aranžmana gratis.

Prelepi apartmani
Prelepi apartmanifoto: Promo
Poseidon
Poseidonfoto: Promo

Nedaleko od Patre i Poseidon Palace hotela nalazi se još jedan odličan hotel – Poseidon. Hotel Poseidon ima jednu zvezdicu manje od pomenutog Poseidon Palace-a ali pruža podjednako dobru i kvalitetnu uslugu. Pozicioniran je u blizini mora, u prekrasnom zelenom pejzažu, idealan za ljubitelje mira i relaksacije. Sve sobe hotela Poseidon su klimatizovane, imaju terasu, satelitsku televiziju, mini bar i besplatan internet. Hrana u hotelskom restoranu je izvrsna a po želji uz večeru se može uživati i u spektakularnom zalasku sunca.

Uživanje
Uživanjefoto: Promo

U turističkoj agenciji ,,Travelland” su nam potvrdili da vlada ogromno interesovanje za Poseidon hotel te svi koji požele da svoj odmor provedu baš u ovom hotelu treba što pre da rezervišu svoje letovanje. Aktuelan je i dodatni popust od 22% kao i gratis dinarski deo aranžmana za rezervacije do 20. januara.

Plaža
Plažafoto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.